Artikel top billede

Direktør går fra EG til grisefarm

Michael Lehd, administrerende direktør for AX-partneren EG NeoProcess, har forladt virksomheden til fordel for en stilling som driftsdirektør på en minigrisefarm i Slagelse.

Michael Lehd har forladt sin stilling som administrerende direktør for EG NeoProcess. I stedet er han blevet driftsdirektør på minigrisefarmen Ellegaard Göttingen Minipigs A/S i Slagelse.

Ny mand på posten som topchef for EG NeoProcess er en gammel kending. Søren Skovbølling er stifter af selskabet, og han var også administrerende direktør i perioden fra 2004 til 2009.

Da Skovbølling forlod posten som direktør i 2009, fortsatte han som arbejdende bestyrelsesformand i selskabet. Dengang blev Michael Lehd ansat som ny administrerende direktør for den danske AX Dynamics-partner.

"Michaels kompetencer er inden for at strømline og fusionere ting, og på det felt har han gjort det rigtig godt gennem de seneste tre år. Nu er det tid til ny vækst, og det er mit kompetenceområde," siger Søren Skovbølling, der vendte tilbage til posten som topchef for EG NeoProcess den 1. marts i år.

Og så er den ikke længere

Søren Skovbølling har været særdeles tilfreds med at samarbejde med Michael Lehd og understreger, at der "intet dramatisk" er i Lehds farvel.

"Vi blev enige om, at det var tid til, at samarbejdet ophørte, og så er den ikke længere," siger Søren Skovbølling.

Han siger, at EG NeoProcess er den "største og stærkeste Dynamics AX-partner i Danmark", og at ambitionerne rækker langt videre. Derfor har selskabet netop ansat to nye direktører, der skal hjælpe med en "yderligere skalering" af kompetencerne i virksomheden.

Men det er en helt anden historie, som kan læses her på Channelworld senere i dag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere