Artikel top billede

Direktør går fra EG til grisefarm

Michael Lehd, administrerende direktør for AX-partneren EG NeoProcess, har forladt virksomheden til fordel for en stilling som driftsdirektør på en minigrisefarm i Slagelse.

Michael Lehd har forladt sin stilling som administrerende direktør for EG NeoProcess. I stedet er han blevet driftsdirektør på minigrisefarmen Ellegaard Göttingen Minipigs A/S i Slagelse.

Ny mand på posten som topchef for EG NeoProcess er en gammel kending. Søren Skovbølling er stifter af selskabet, og han var også administrerende direktør i perioden fra 2004 til 2009.

Da Skovbølling forlod posten som direktør i 2009, fortsatte han som arbejdende bestyrelsesformand i selskabet. Dengang blev Michael Lehd ansat som ny administrerende direktør for den danske AX Dynamics-partner.

"Michaels kompetencer er inden for at strømline og fusionere ting, og på det felt har han gjort det rigtig godt gennem de seneste tre år. Nu er det tid til ny vækst, og det er mit kompetenceområde," siger Søren Skovbølling, der vendte tilbage til posten som topchef for EG NeoProcess den 1. marts i år.

Og så er den ikke længere

Søren Skovbølling har været særdeles tilfreds med at samarbejde med Michael Lehd og understreger, at der "intet dramatisk" er i Lehds farvel.

"Vi blev enige om, at det var tid til, at samarbejdet ophørte, og så er den ikke længere," siger Søren Skovbølling.

Han siger, at EG NeoProcess er den "største og stærkeste Dynamics AX-partner i Danmark", og at ambitionerne rækker langt videre. Derfor har selskabet netop ansat to nye direktører, der skal hjælpe med en "yderligere skalering" af kompetencerne i virksomheden.

Men det er en helt anden historie, som kan læses her på Channelworld senere i dag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.