Artikel top billede

Stefan von Stein er ny nordisk chef for Dusitn salg til private.

Dustin vil sætte fokus på privatsalget

Nu skal privatsalget ikke længere være et stedbarn hos Dustin. Ny chef vil sætte fokus på Dustin Home.

Dustin har taget en beslutning, og gjort selskabets markedsdirektør Stefan von Stein til ny nordisk direktør for Dustin Home, skriver CRNs svenske søstermedie it24.

"Min opgave som nordisk chef er at se på, hvad man kan gøre for at øge væksten i selskabet," siger Stefan von Stein til it24.

Helt konkret bliver Dustin Home skilt ud fra resten af Dustin-butikken og skal fremover agere som et selvstændig forretningsområde for Dustin med eget budget

Hidtil har det ifølge Stefan von Stein været sådan, at Dustin Home også var de enkelte landechefers ansvar, hvilket har betydet, at Dustin Home ikke har fået den opmærksomhed, som forretningen i følge ham fortjener.

I 2011 var omsætningen i Dustin Home på knap 700 millioner kroner - heraf kom langt de fleste fra Dustin Home i Sverige, som med en omsætning på 420 millioner kroner stod for mere end 60 procent af privatomsætningen. Dustin havde samlet en omsætning på knap 3,8 milliarder kroner i 2011.

Med den nye nordiske organisation, vil Stefan von Stein derfor i højere grad fokusere på de private forbrugere.

"Blandt andet skal vi se på, om Dustin Home skal ligne Dustin fuldstændigt, eller om butikken skal se helt anderledes ud. For eksempel kan det godt være, at Dustin Home skal sælge andre produkter end Dustin," siger Stefan von Stein til it24.

Han fortæller at han satser på at have en ny køreplan klar for Dustin Home, når selskabet starter på et nyt finansår til september.

Derefter er det "bare at få alle med på vognen og give den gas", slår han fast overfor it24.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere