Artikel top billede

Opkøb: Atea sætter sig på Nordnorge

Med købet af to forhandlere i Finmark øger Atea sin dominans på det norske marked.

Drømmen om oliepenge har fået Atea til at tage checkhæftet frem og sikre sig to strategisk vigtige forhandlere i Norges nordligste fylke Finmark.

Købet styrker i følge en meddelelse til den norske børs Ateas satsning på forventede store it-investeringer indenfor olie-projekter i Barentshavet.

Det er forhandlerne IT Partner Finmark AS og IT Partner Hammerfest AS, som Atea har sikret sig i en handel, der ifølge børsmeddelelsen er knap 11 millioner danske kroner værd.

Med købet af de to forhandlere bliver Atea den dominerende it-leverandør i Nordnorge. Købet skal godkendes af de norske konkurrencemyndigheder, før det kan gennemføres.

Læs mere:

 
Begge forhandlere ligger i Finmark, som er Norges nordligste fylke. Med areal, der er større end Danmarks, men en befolkning på lidt færre, end hvad der bor i Sønderborg Kommune.

Atea forventer, at de to forhandlere vil øge selskabet omsætning med knap 50 millioner kroner og levere et overskud på tre millioner kroner i 2012. De to it-forhandleres i alt 19 ansatte fortsætter med at arbejde for Atea. 

Læs mere:

Kunøe har hevet kvart milliard ud af Atea
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere