Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Lars Lytton Kejser er ansat som ny landechef i Danmark for det svenske softwarehus EPiServer.

Dansk EPiServerchef introducerer ny partnermodel

Softwarehuset EPiServer har ansat en ny dansk landechef, som vil skabe vækst blandt andet ved at introducere en ny tredelt partnermodel.

Lars Lytton Kejser er ny dansk landechef i det svenske softwarehus EPiServer, som udvikler software til nethandel og digital markedsføring. Kejser har store ambitioner om vækst, som skal skabes "gennem synliggørelse over for EPiServers danske partnere og slutkunder". 

EPiServer er baseret på en 100 procent partnerdrevet forretningsmodel og samarbejde med mere end 500 partnere i 30 forskellige lande. Modellen skal sikre, at selskabets partnere kan sælge og implementere systemer fuldkommen uafhængigt. 

"Om kort tid introducerer vi en ny partnermodel. Hvor alle tidligere var solution-partnere, så deler vi fremover partnerne op i tre niveauer alt efter hvor mange løsninger de sælger, og i hvor høj grad de har fingrene nede i softwaren og tilretter løsningerne," fortæller Lars Lytton Kejser.

Hans baggrund er ni års erfaring som salgschef fra forskellige virksomheder i softwareindustrien. 

"Vores online-løsninger er baseret på indgående brugerkendskab og en bred vifte af sociale, engagerende og loyalitetsskabende elementer. Eftersom det er den sociale og mobile handel, der driver markedet for nethandel i dag, står vi, som jeg ser det, i en rigtig god position," siger Lars Lytton Kejser.

Dansk underskud

EPiServer etablerede sig i Danmark i 2007 og den daværende danske landechef Michael Kølle havde dengang en ambition at "vinde en fjerdedel af CMS-markedet for større virksomheder indenfor de næste fem år".

Det vil sige, at softwarehuset skulle nå det mål i år, hvilket det senest offentliggjorte danske regnskab for 2009/10 ikke tyder på. Det viser en bruttoomsætning på godt 400.000 kroner og et underskud før skat på en lille million kroner.

"Jeg ved ikke, hvordan regnskabet er strikket sammen, men vi tjener penge nu. EPiServer er en overskudsforretning i Danmark," forsikrer Lars Lytton Kejser.

Blandt de nuværende danske EPiServer-partnere er Valtech, Magnetix, Dwarf, LBi, Netcompany, Capgemini, ProPeople, Kunde & Co og Creuna, mens kunderne omfatter DSB, Legoland, KL, EDC, NNE Pharmaplan, Montana og Semler IT.

EPiServer blev stiftet i Sverige i 1994 og har kontorer i Danmark, Norge, Finland, Holland, England, Sydafrika, Australien, Sverige og USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.