Artikel top billede

Ny forretningsmodel - giv gratisterne Comic Sans

Køb vores produkt ellers giver vi dig "Comic Sans".

Mange webtjenester lader brugere teste sine tjenester i en begrænset periode gratis for derefter at kræve penge. Udviklerne af tekst-editoren Chocolat har lavet en lidt spøjs afart af den model.

Efter prøveperioden kan testerne nemlig fortsætte med at anvende Chocolat, men hvis de ikke betaler for tjenesten, så bliver alt tekst i programmet ændret til fonten Comic Sans. Det fortæller Gizmodo.

Et ganske smart træk i det lys at den udskældte ballondyrs-skrifttype er et hadeobjekt hos de fleste webdesignere - altså Chocolats kernemålgruppe.

Selv om det er en komisk tilgang til betalingsmodeller på nettet, så er det behov for nytænkning. Den meget omtalte betalingsmodel Freemium hvor grundproduktet er gratis, og ekstra tilføjelser koster penge, har vist sig effektiv men har mange huller.

LÆS OGSÅ: Tjen en månedsløn med piraternes betalingstjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere