Artikel top billede

(Foto: Lisa F. Young)

Ny forretningsmodel - giv gratisterne Comic Sans

Køb vores produkt ellers giver vi dig "Comic Sans".

Mange webtjenester lader brugere teste sine tjenester i en begrænset periode gratis for derefter at kræve penge. Udviklerne af tekst-editoren Chocolat har lavet en lidt spøjs afart af den model.

Efter prøveperioden kan testerne nemlig fortsætte med at anvende Chocolat, men hvis de ikke betaler for tjenesten, så bliver alt tekst i programmet ændret til fonten Comic Sans. Det fortæller Gizmodo.

Et ganske smart træk i det lys at den udskældte ballondyrs-skrifttype er et hadeobjekt hos de fleste webdesignere - altså Chocolats kernemålgruppe.

Selv om det er en komisk tilgang til betalingsmodeller på nettet, så er det behov for nytænkning. Den meget omtalte betalingsmodel Freemium hvor grundproduktet er gratis, og ekstra tilføjelser koster penge, har vist sig effektiv men har mange huller.

LÆS OGSÅ: Tjen en månedsløn med piraternes betalingstjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere