Artikel top billede

Sådan ser Legos fejlside ud. Kan du gøre det bedre?

Hvem har landets lækreste fejl-side?

Vis os din hjemmesides baggård og vind Adobe-pakke til over 20.000 kr.

ComON vil gerne gå bag facaden og ned i nettets blindgyder.

Derfor udskriver nu vi en afstemning, som skal kåre landets sjoveste, fineste eller mest kreative fejlside. 

I de seneste år er der gået i sport i at lave flotte 404-sider. Fejl er uundgåelige, så derfor kan man lige så godt gøre en dyd ud af at tage godt i mod besøgende, der taster en URL forkert, eller som møder et død link på vores hjemmesider.

404-fejl er et dødt link. Det er betegnelsen for, at en besøgende har forsøgt at komme til en internetside, der ikke eksisterer. Oftest på grund af tastefejl eller et link til en nedlagt side.

Du kan se tre kreative eksempler på udenlandske 404-sider under denne artikel.

Stem og vind

For at deltage i afstemingen skal du sende en mail med et link til din eller dit firmas eksisterende 404-side.

Vi skal have din nominering inden den 1. juni. Send til: 404@comon.dk (direkte mailto-link) (Vi modtager ikke længere nomineringer. Afstemningen begynder snart på Facebook). Du må også gerne sende link til andres 404-sider, som de mener, fortjener opmærksomhed og bør nomineres.

Fejlsiden skal være knyttet til en hjemmeside hos firmaer eller privatpersoner, som har en adresse i Danmark.

Når vi har modtaget samtlige forslag bliver de vurderet ud fra hvor flotte, sjove og kreative de er, og hvor godt de leder vildfarne besøgende videre til det rigtige indhold. Det er ComONs læsere, der kårer vindere. 

Der er åben for tilmeldelser frem til den 1. juni, så du har også tid til at lave en helt ny side, der kan deltage i dysten.

Kan du gøre det bedre end ComON?

Præmier:
En vinder kåres, når vi har modtaget alle nominerede 1. juni. Firmaet eller personen med landets lækreste 404-side vinder en udgave af Adobes "Creative Suite Master Collection", så firmaets grafikere og udviklere kan fortsætte med at lave lige så flotte resultater.

Adobe® Creative Suite® 6-softwaren tilbyder en hel ny oplevelse til digital medieudvikling, der giver dig mulighed for at arbejde  lynhurtigt og nå ud til publikum uanset hvor de befinder sig. Læs mere om CS hos Adobe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere