Artikel top billede

Nordjysk Dynamics-hus har drejet nøglen om

Stor ordre faldt til jorden. Det blev dødsstødet for aalborgensisk forhandler. Det er slut, lyder det fra konkursboets kurator.

"Det kunne ikke betale enhver sit. Det var det."

Så lakonisk lyder dommen fra advokat Hanne Bruun Jacobsen over den nordjysk Dynamics AX-forhandler AX Innovation.

Nordjyske AX Innovation med hjemsted i Aalborg lukkede dørerne til firmaet 26. april, mens der gik yderligere lidt tid inden skifteretten tirsdag i sidste uge afsagde konkursdekret over selskabet.

Og det er helt slut, understreger kuratoren.

"Der bliver ikke lavet nogen virksomhedsoverdragelse. Der var ikke noget af værdi i selskabet, som kunne overdrages. Som jeg forstår det, ejer kunderne projekterne, når de først er afleveret," siger Hanne Bruun Jacobsen.

Ifølge hende, skal årsagen til konkursen findes i det fakta, at en række kunder forlod virksomheden, samtidig med at en stor ordre glippede.

"Så det, der er tilbage, er ren afvikling," siger kurator.

Det var både selskabet selv, samt en kreditor, der begærede Ax Innovation konkurs. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra selskabets afgående direktør, Karl B. Therkildsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.