Artikel top billede

Tavshed om minus i det lukkede Dynacom

Både hovedaktionær og direktør er tavse om underskud i den nu lukkede forhandler.

2011 bød på røde tal for nu lukkede Dynacom, hvis regnskab netop er afsluttet. Et negativt resultat før skat på lige over 300.000 blev det til.

Hos hosting-virksomheden Zitcom, der ejer 90 procent af Dynacom, er direktør Pelle Martin Smidt tavs. Han medgiver, at "negative resultater som oftest bunder i, at noget ikke er gået så godt, som forventet." Men hvad det er, har han altså ingen kommentarer til.

Dynacoms tidligere direktør, Ebbe Nybo, har heller ingen kommentarer til regnskabet. Han og konsulent Mathis Nybo ejer tilsammen 10 procent af Dynacom.

Skanderborg-Data overtog per 1. maj alle kundeaktiviteterne i Dynacom. I den forbindelse valgte aktionærerne, det vil sige Zitcom, Ebbe Nybo og Mathis Nybo, at lukke selskabet.

Zitcom fokuserer i dag på sin hosting-virksomhed, mens Ebbe Nybo og Mathis Nybo begge er ansat hos WWI som henholdsvis key account manager og systemarkitekt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere