Artikel top billede

Så er der atter gang i pc-salget

Danmark og Sverige er højdespringerne, der er med til at sætte gang i det europæiske pc-salg.

På trods af økonomisk usikkerhed og en truende mangel på harddiske efter oversvømmelserne i Thailand sidste år vokser salget af pc'er igen i både Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

I første kvartal af 2012 er der solgt 7,6 procent flere pc'er og bærbare i EMEA end i den tilsvarende periode sidste år, fortæller analysehuset IDC.

Den helt store vinder, når det gælder vækst i salget, er Lenovo, hvis salg voksede med 74,5 procent fra første kvartal 2011 til første kvartal 2012. I faktiske tal er Lenovo til gengæld den mindste leverandør af de fem på listen.

Geografisk er Danmark og Sverige højdespringere med tocifrede vækstrater i salget, mens hele Europa må nøjes med en gennemsnitlig vækst på 1,8 procent.

De største leverandører er Hewlett-Packard, Acer, Dell, Asus og Lenovo. De næste fem på listen er i øvrigt Toshiba, Samsung, Apple, Fujitsu og Sony.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere