Artikel top billede

Ny direktør skal skabe vækst i Netsolutions

Henrik Koska tiltræder som ny administrerende direktør hos Glostrup-forhandleren Netsolutions og bliver samtidig en del af ejerkredsen.

Den første juni tiltræder Henrik Koska som administrerende direktør i forhandleren NetSolutions, der ud over traditionel produktforsyning specialiserer sig i infrastruktur samt print- og kopiløsninger.

Henrik Koska kommer fra en direktørstilling i Nespresso Business Solutions men har også en salgsfortid i virksomheder som Lexmark, Epson og Toshiba.

Stifter, medejer og nuværende direktør Jacob Appel kalder Henrik Koska for "det perfekte match" til Netsolutions:

"Vi har taget Henrik ind, fordi vi har et ønske om at vækste og blive en væsentlig spiller på markedet. Vi mener, at virksomheder med nogenlunde vores profil skal være væsentligt større," siger han.

Henrik Koska er tilbageholdende med at sætte tal på, hvor stor en vækst, Netsolutions går efter:

"Vi har selvfølgelig nogle ambitioner, som fortsat er lidt interne. Det er klart, jeg bliver nødt til at sætte mig ind i virksomheden og udfordringerne, mere end jeg allerede er i dag, og så lægge en strategi for vores kommende vækst. Når det er gjort, melder vi selvfølgelig ud, hvilke målsætninger, vi har. Men overordnet er målet helt sikkert vækst," siger han.

Henrik Koska indtræder i forbindelse med sin nye direktørstilling i virksomhedens ejerkreds, der allerede tæller stifter og nuværende direktør Jacob Appel samt Oktay Ilgöy og Thomas Kjørnæs.

Jacob Appel skal ifølge en pressemeddelelse sikre, at Netsolutions fungerer "nedefra og op", mens Henrik Koska tager sig af den overordnede ledelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.