Artikel top billede

Elgiganten bejler til titlen som Årets Krejler

Forbrugerrådet kører en konkurrence, hvor forbrugerne kan nominere en virksomhed til prisen som Årets Krejler.

De danske forbrugere kan indtil på mandag nominere en dansk virksomhed til prisen "Årets Krejler", der uddeles af Forbrugerrådet.

Prisen gives til en virksomhed, der opfører sig 'skurkagtigt'. Forbrugerrådets egen definition på dette er at tage urimelige gebyrer, tilbyde absurde aftaler eller udøve vildledende markedsføring.

Ekstrabladet.dk skriver,at det på nuværende tidspunkt meget vel kan være retailkæden Elgiganten, der løber af sted med prisen.

Det seneste år har Forbrugerrådet nemlig modtaget intet mindre end 155 klager over netop elektronikkæden, og kæden er dermed den virksomhed, Forbrugerrådet har modtaget flest klager omkring.

Det skal for god ordens skyld nævnes, at de 155 klagesager omfatter alle modtagne sager i Forbrugerrådet - både de afviste og de, hvor forbrugeren har fået medhold.

Prisen uddeles 15. juni af Forbrugerrådet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere