Artikel top billede

Krakket printerforhandler syltet ind i bestikkelsessag

Politiker idømt halvt års fængsel i bestikkelsessag, der involverer krakket københavnsk printerforhandler.

Den socialdemokratiske politiker Aase Stegmann er blevet idømt et halvt års betinget fængsel for at have modtaget en halv million kroner i bestikkelse. Det skriver BT.

Det sker i en sag, der handler om groft mandatsvig med Skt. Hans, hvor Aase Stegmanns mand, Michael Stegmann, tidligere er idømt halvandet år betinget fængsel.

Sagen handler om at Aase Stegmanns mand, der var indkøbsdirektør, sammen med en ven, Kenneth Roy Hansen, har lavet falske handler, hvor kopimaskiner er blevet solgt til langt over markedsprisen til Skt. Hans

Det skete gennem firmaet Business Partner København, der nu er gået konkurs.

Kenneth Roy Hansen er også dømt i sag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere