Direktør Lars Andersen er meget fåmælt omkring Edgemo. Han vil ikke rigtig kommentere selskabets første regnskab. Om de mange ansættelser hos Edgemo, der i dag er oppe 22 ansatte siger han: "Det er nødvendigt med mennesker for at nå en kritisk masse".

Edgemo: Millionunderskud er efter planen

Den nystartede østjyske forhandlersatsning Edgemo har afleveret sit første regnskab.

Siden selskabets officielle start i november 2011 har østjyske Egdemo haft fart på. Udover at selskabet har ansat et stort antal sælgere - hvoraf en stor del kommer fra Atea - så har forhandleren også sidste år oparbejdet et underskud på 1,3 millioner kroner før skat. Det viser det netop afleverede regnskab fra forhandleren.

"Det er som planlagt. Derudover har jeg ingen kommentarer til regnskabet," siger direktør Lars Andersen til CRN.

Selskabet Edgemo blev startet 8. september, men reelt startede selskabet først op 1. november har Lars Andersen fortalt til CRN. Det netop afleverede regnskab dækker derfor månederne november og december.

På de to måneder lykkedes det Edgemo at opnå en omsætning på 2,8 millioner kroner. Men med et vareforbrug på 1,9 millioner kroner og lønudgifter på 1,2 millioner kroner og andre omkostninger til omkring en million kroner, så ender resultat alligevel på et minus på 1,3 millioner kroner før skat.

Ifølge selskabets hjemmeside har Edgemo ved næste månedskifte 22 ansatte (fra 1. juni). I december havde Edgemo allerede 13 ansatte.

Omsætningstallet viser da også, at Edgemo har fået en flyvende start. Forhandleren fik således også fra starten nogle vigtige certificeringer. Edgemo blev Citrix guldpartner og IBM businesspartner allerede i 2011.

Nu reklamerer Edgemo med at forhandlerne er: Apple Autoriseret Forhandler, Citrix Gold Solution Advisor, Hitachi Data Systems Silver Partner, HP Gold Preferred Partner, IBM Advanced Partner, Lenovo Premium Partner og Microsoft Silver Certified Partner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.