Artikel top billede

Her ses Spectre XT. Dette er modellen til retailmarkedet, men det er samme indpakning, erhvervsmodellen får.

HP prøvekører erhvervs-pc på forbruger-markedet

Det bliver i første omgang retailkæderne, der kommer til at sælge HPs nyeste linje af forbruger-pc'er, Spectre. Men den lanceres som erhvervsmodel efter sommerferien.

HP har valgt at deres nyeste forbruger-pc også skal lanceres til erhverv.

Begrundelsen for at lade selskabets forbruger-pc gøre indtog på erhvervsmarkedet er, at medarbejderne i højere grad stiller de samme krav til deres arbejds-pc som til hjemme-pc'en.

I disse tider er det i høj grad design og mobilitet, der er i højsædet.

"Vi bruger ikke vores DVD-drev til noget. Derfor dropper vi det og vælger en helt tynd pc i stedet," siger HPs markedschef Mogens Balle.

Tirsdag holdt HP lancering af den nyeste linje af pc'er til forbrugermarkedet i Danmark.

Linjen hedder Spectre og henvender sig til den design-kræsne forbruger. Pc'erne lander hos retailforhandlerne den 15. juni.

Men efter sommerferien lanceres Spectre som erhvervsmodel. Den eneste forskel bliver, at erhvervsmodellen leveres med Windows 7 Professional. 

Forbrugermodellerne forhandles hovedsageligt af de store retailkæder, mens den kommende erhvervsmodel skal forhandles gennem blandt andet HP-partnere.

De nærmere omstændigheder omkring forhandlerkanalen i forhold til erhvervsmodellen er dog endnu ikke fastlagt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.