Artikel top billede

Chok: HP fyrer 27.000 medarbejdere - topchef smutter med

At topchef må smutte samtidig med massefyring kommer bag på iagttagere. Måske et tegn på at cloud-strategi har slået fejl.

Ikke nok med at HP onsdag annoncerede at 27.000 medarbejdere eller omkring otte procent af selskabets arbejdsstyrke skal fyres.

Samtidig fortalte HP, at chefen for HPS enorme og prestigiøse opkøb Autonomy englænderen Mike Lynch, også forlader HP.Sidste år lagde HP 10 milliarder dollar på bordet for software-virksomheden Autonomy. At selskabets topchef Mike Lynch nu må forlade HP, tolker nogle, som at HP har store problemer med at få opkøbet til at falde på plads.

For HP oplyser nemlig at selskabet har oplevet en betydelig nedgang i salget af licenser.

Dette er et tilbageslag for HPs cloud-strategi, da Autonomy er en af hjørnestenene i den strategi.

I amerikanske CRN tolker flere dette som at tidligere HP Topchef Leo Apothekers plan om at forvandle HP til et software-firma er slået fejl.

HP oplyser at afskedigelsen af de 27.000 medarbejdere skal være endelig effektueret i 2014.

Der er ikke specifikke oplysninger om for eksempel Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere