Artikel top billede

Er din arbejdsmobil en ældre Nokia?

Danmarks arbejdsgivere foretrækker stadig at give medarbejderne dumphones.

Over halvdelen - 56 procent - af arbejdsgiverbetalte mobiler, som danskerne taler i, er gammeldags dumbphones. Kun 44 procent af os har fået chefen til at hoste op med en smartphone.

Det viser en undersøgelse, som TDC Erhverv har foretaget blandt sine kunder, fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

I den samlede statistik bliver Nokia dermed det dominerende brand for danskere, der taler i arbejdsgiverbetalt mobiltelefon - langt foran nummer to, HTC.

HTC er til gengæld det foretrukne mærke, når arbejdsgiverne skal uddele smartphones.

TDC-undersøgelsen viser ganske vist, at folk faktisk hellere vil have en iPhone: 38 procent vælger en telefon fra Apple, hvis de selv får lov at bestemme. Dernæst kommer HTC, Nokia og Samsung med 32, 16 og seks procent af de selvvalgte job-telefoner.

44 procent af medarbejderne med arbejdsgiverbetalt smartphone har slet ikke haft indflydelse på valget af deres mobil, viser undersøgelsen gennemført af TDC Erhverv.

Selskabet vil nu forsøge at markedsføre nye koncepter for jobtelefoner, hvor regningen splittes op mellem data og tale, så arbejdsgiveren for eksempel kan nøjes med at betale for taletrafikken.

Samtidgt vil TDC forsøge at sparke nyt liv i bruttotræks-ordninger efter samme model som de gode gamle hjemme-pc-ordninger, hvor firmaet køber hardwaren, og medabejderen betaler for den med løntræk før skat.

Undersøgelsen har ikke gjort resultaterne op på operativsystem, så det vides ikke, hvor stor andelen af henholdsvis Android- og Windows-styresystemer er på de HTC-telefoner, som medarbejderne har fået udlevet af deres firma.

_
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.