Artikel top billede

Skylinekonkurs giver kundebøvl i Sindal

Tommy Høj er ked af Skyline-konkurs: Vi har ikke rigtig noget alternativ at tilbyde, siger Sindal-forhandleren.

Kunderne ringede i jævnt tempo til Sindal-forhandleren Høj Data tirsdag, da Skyline lukkede selskabets bredbånd ned. Kunderne ville lige at sikre sig, at de blev flyttet til andre udbydere. Sindal-forhandleren har nemlig solgt rigtig mange Skyline-abonnementer.

Direktør Tommy Høj lægger da heller ikke skjul på, at han er ked af, at Skyline er gået konkurs. For ham har det nemlig været en rigtig god forretning at sælge selskabets bredbåndsabonnementer.

"Da det gik godt, var det da 10.000 kroner hver måned vi fik, for bare at sælge abonnementer," fortæller han og fortsætter:

"Men det nytter jo ikke at græde snot. Nu må vi jo så hjælpe vores kunder over til andre udbydere. Sådan lidt galgenhumoristisk, kan man sige, at vi nu kan sælge til de samme kunder to gange."

Faktum er dog, at Tommy Høj står med en række kunder, som han i dag ikke kan tilbyde en tilfredsstillende bredbåndsløsning til.

"Vi har ikke rigtig noget alternativ. Vi har net-1, men det erstatter ikke Skyline. Der er ikke nogen lignende produkter," siger Tommy Høj, som fortæller at det især er sommerhusejere og landmænd, som han har solgt Skyline-abonnementer til.

Netop fordi der ikke er noget reelt alternativ til Skyline i tyndtbefolkede områder som Nordjylland, er Tommy Høj ked af, at Skyline er gået ud af markedet.

"Nu må vi jo arbejde med de skud, vi har til rådighed. Vi kan sælge Net-1 og dansk net, som tilbyder en ADSL-løsning. Men jeg havde nu gerne set , at der var nogen, der havde købt Skyline, så vi kunne køre videre. Men det er jo nok en forældet teknologi," sukker Tommy Høj.

Læs videre:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere