Artikel top billede

Proshop går ind i Norge

Den danske onlineforhandler Proshop køber sig ind på det norske marked.

Selvom vi i dag handler på tværs af landegrænser med svindende besvær, har Proshop fundet det nødvendigt at købe et norsk firma for at sælge it-udstyr i Norge.

"Vi køber et selskab i Norge, fordi landet ligger uden for EU, så der er nogle toldregler og forskellige ting, der gør, at vi er nødt til at have et selskab deroppe for at kunne handle i Norge," fortæller Morten Duch, der er direktør i Proshop.

Den jyske onlineforhandler har netop købt den norske webbutik Bestbuy. Men planen er ikke en selvstændig norsk forretning, skønt virksomheden nu har hele fire medarbejdere siddende i Norge.

"Den norske webshop bliver en integreret del af Proshop. Det er det samme basissortiment, de sælger. Vi laver selvfølgelig aftaler med lokale distributører, men den grundlæggende forretning er den samme," forklarer Morten Duch.

Derfor har Proshop også flyttet Bestbuy over på sin egen platform. Så når du i dag taster "bestbuy.no" i adresselinjen i din browser bliver du efter et midlertidigt stop på Bestbuy videresendt til den nye Proshop-side, som i udseendet svarer til Proshops danske webshop.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere