Artikel top billede

Svagt marked og dyr flytning rammer Credocom

Direktør Rene Bukrinsky er trods et faldende overskud godt tilfreds med sit 2011-regnskab og fortsætter udbygningen af sin forretning.

For den københavnske infrastruktur- og løsningsforhandler Credocom blev 2011 ifølge direktør Rene Bukrinsky et godt år. Ganske vist måtte selskabet lægge ryg til et fald i overskuddet før skat fra cirka tre til 1,8 millioner kroner. Faldet er udløst blandt andet af en dyr flytning til nye lokaler i Kongens Lyngby plus den generelt svage samfundsøkonomi, som er gået ud over bruttofortjenesten, der er faldet med næsten trekvart million kroner.

Bukrinsky har dog efter eget udsagn det seneste år udvidet medarbejderstaben, så man nu er oppe på 25 medarbejdere.

"Når det går godt, vil man gerne investere i fremtiden. Set med de briller er jeg tilfreds med resultatet og sammenlignet med vores konkurrenter, er det kun en enkelt eller to, der gør det bedre end os," lyder det fra Bukrinsky, som i den forbindelse nævner det pæne resultat hos næsten-naboerne og kollegerne hos Motus i Hellerup, hvor Bukrinsky i øvrigt selv var en del af ledelsen frem til 2006.

"Vi er glade for det, vi har lavet og håber på et endnu bedre resultat i 2012 med fokus på vores konsulentforretning. Men jeg er fuld af beundring for det som Ulrik (Helio, direktør i Motus, red.) har præsteret," siger Rene Bukrinsky.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.