Artikel top billede

EET køber stor fransk distributør: Bliver dominerende i Europa

Med opkøbet af den franske reservedels-distributør Europarts bliver EET verdens største distributør af reservedele til printere og computere, hævder selskabet.

EET har købt franske Europarts, der er repræsenteret i mere end 13 lande. Europarts, der har 150 ansatte og en årlig omsætning på 370 millioner kroner, gør EET til en dominerende spiller indenfor it-reservedels-distribution.

"Jeg er meget begejstret og stolt af dette køb, som er det største af de 15 opkøb, vi har gjort i de seneste 10 år. Dette opkøb manifesterer vores strategi, om at vækste vores forretning uden for Norden, og vi forventer, at lande som Frankrig, Italien, Spanien og Storbritannien, vil være nogle af de største enheder i EET-koncernen, allerede inden det første år. Vi siger også velkommen til seks nye lande, som er Sydafrika, Rusland, Ukraine, Marokko, Egypten og Slovakiet," udtaler koncernchef John Thomas.

CRN følger sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere