Artikel top billede

EET køber stor fransk distributør: Bliver dominerende i Europa

Med opkøbet af den franske reservedels-distributør Europarts bliver EET verdens største distributør af reservedele til printere og computere, hævder selskabet.

EET har købt franske Europarts, der er repræsenteret i mere end 13 lande. Europarts, der har 150 ansatte og en årlig omsætning på 370 millioner kroner, gør EET til en dominerende spiller indenfor it-reservedels-distribution.

"Jeg er meget begejstret og stolt af dette køb, som er det største af de 15 opkøb, vi har gjort i de seneste 10 år. Dette opkøb manifesterer vores strategi, om at vækste vores forretning uden for Norden, og vi forventer, at lande som Frankrig, Italien, Spanien og Storbritannien, vil være nogle af de største enheder i EET-koncernen, allerede inden det første år. Vi siger også velkommen til seks nye lande, som er Sydafrika, Rusland, Ukraine, Marokko, Egypten og Slovakiet," udtaler koncernchef John Thomas.

CRN følger sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere