Artikel top billede

HP's danske printdirektør forlader selskabet

Hans-Erik Schou, der blev direktør for HP's printforretning (IPG) for mindre end et halvt år siden, forlader selskabet. Se her, hvor Schou skal arbejde fremover.

Hans-Erik Schou har fået et godt tilbud, han ikke har kunnet sige nej til. Tilbuddet er en stilling som divisionsdirektør for en del af Netværk Danmark, og derfor forlader HP-veteranen den 31. juli HP i Allerød for sidste gang som printdirektør.

"Det er korrekt, at Hans-Erik Schou forlader os til fordel for en stilling hos Netværk Danmark," siger Henrik Kirkeskov, HP's informationschef.

Kirkeskov understreger, at det er helt og aldeles frivilligt og efter eget ønske, at Schou stopper hos HP.

Hans-Erik Schou er på ferie i disse dage, og det har ikke været muligt at få fat i ham i Spanien for at få en kommentar.

I øjeblikket er HP i fuld gang med at nedlægge den afdeling i selskabet, som Schou var direktør for, hvilket muligvis spiller ind i hans beslutning om at sige farvel og tak.

1+1 = 1

HP annoncerede tilbage i marts, at selskabet på globalt plan vil slå sin printdivision (Imaging og Printing Group - IPG) sammen med sin pc-division (Personal Systems Group - PSG). Resultatet bliver en ny division,som får navnet Printing og Personal Systems Group (PPSG).

"Vi er ved at forme organisationen nu, men er ikke nået til det danske niveau," siger Henrik Kirkeskov, der forventer, at PPSG-divisionen er organisatorisk på plads i august måned.

Han kan ikke sige noget om, hvem der kommer til at stå i spidsen for den nye samlede organisation, men tidsmæssigt passer lanceringen af den nye PPSG-division pænt med, at den snart forhenværende printdirektør forlader HP for alvor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder
Danske Contractbook henter en investering på 185 millioner kroner. Det sker blot fire måneder efter, at selskabet modtog en investering på 58 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.