Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Kurt Helio bruger blandt andet en del tid på sit designfirma, som fremstiller en serie vinpropper efter model af Københavns mest berømte tårne.

Kurt Helio trapper ned efter 50 år i branchen

Efter 50 år i branchen trapper den tidligere bestyrelsesformand for SystemForum og Helio Gruppens frontfigur Kurt Helio en anelse ned og forlader sin plads i bestyrelsen for Motus.

Kurt Helio har forladt sin plads i bestyrelsen for Motus, hvor hans søn Ulrik er administrerende direktør.

Først tænkte vi, at der måske var tale om en form for generationsskifte, men det afviser Ulrik Helio, administrerende direktør, Motus:

"Nej, det er ikke et generationsskifte. Snarere det faktum, at Kurt har været på banen i rigtig mange år og nu vil prøve noget andet."

Dernæst fik vi hul igennem til Kurt Helio, som skriver følgende til os:

"Jeg er blevet 70 år og har talt med Ulrik og Kristian (ledelsen i Motus, red.) om, at jeg gerne ville beskæftige mig med noget andet, og da firmaet går rigtig godt, synes jeg, at tiden er inde nu," skriver Kurt Helio til CRN.

Startede i 1962

Der er strømmet mange bits og bytes gennem it-branchen, siden Kurt Helio startede sin karriere i 1962 i det amerikanske selskab Adressograph-Multigraph.

Han har blandt andet siddet som bestyrelsesformand for forhandleren SystemForum og været indvolveret i Heliogruppen, via Greenhouse, som Kurt Helio var med til at sælge til gruppen. På det sociale netværk LinkedIn er der yderligere oplysninger om Kurt Helios virke gennem tiden

"Efter 50 år i it-branchen vil jeg gerne prøve noget andet ud over ikke så krævende bestyrelsesposter. Mit firma med produktion at Københavns tårne i sterlingsølv vokser år for år, og det vil jeg gerne give lidt mere tid," fortæller Kurt Helio.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere






CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.