Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Credocom og RespektIt slår sig sammen

To danske forhandlere af servere, datalagring, it-sikkerhed og netværk slår sig sammen for at skabe en bred, samlet produktportefølje. "Det er et rigtig godt ægteskab," siger direktør René Bukrinsky.

For mange virksomheder er deres datacenter et strategisk aktiv, uanset om centret er virksomhedens eget, eller om it-driften er outsourcet til et eksternt datacenter.

Det er med det faktum in mente, at Credocom og RespektIt fusionerer under Credocom-navnet. Den samlede virksomhed kommer til at rumme 40 medarbejdere og skal efter planen vokse til 60 ansatte i de kommende år.

"Det nye Credocom bliver en reel konkurrent til de store, etablerede datacenter-leverandører i Danmark, både hvad angår analyse og implementering," siger René Bukrinsky, administrerende direktør i det gamle Credocom.

Han får fremover rollen som direktør med ansvar for salg og marketing. Credocom leverer i dag storage, virtualisering, backup, samt server- og infrastrukturkonsulenter, mens RespektIt rummer specialister inden for netværk, it-infrastruktur og firewalls.

Meget, meget ambitiøst

Det nye Credocom er ifølge Bukrinsky "meget, meget ambitiøst", når det gælder forventningerne til den fremtidige omsætning og indtjening.

"Nej, jeg vil ikke være mere konkret og sætte tal på, men både Thomas og jeg har haft et solidt regnskab i 2011," siger René Bukrinsky, der er helt sikker på, at den her fusion bliver et regnestykke á la 1+1 = 3.

Til gengæld gik det tilbage for Credocom i 2010, hvilket ikke forhindrede direktøren i at være tilfreds med regnskabet.

Den Thomas, som Bukrinsky henviser til, er Thomas Stougaard Grønne, hovedaktionær i RespektIt og administrerende direktør og partner i det nye Credocom, hvor han primært får ansvar for den fælles konsulentforretning.

Ifølge de to vil kunderne i den kommende tid opleve fusionen i form af nye muligheder:

"Vi kommer til at have flere varer på hylden, vores beredskab bliver styrket, og det vil skabe et endnu stærkere fagligt miljø, der tiltrækker dygtige medarbejdere," lyder det.

Blandt Credocoms specialiteter er storage og virtualisering, mens sikkerhed og netværk er blandt RespektIts primære kompetencer.

"Efterhånden kan du næsten ikke lave en løsning, hvor begge dele ikke er med. Så vi kan tage ansvaret for hele kundens installation og kvalificeret rådgivning og sparring på hele hans it-set up, og vi kan rumme både Danske Bank den og lille it-virksomhed i Bagsværd," lover René Bukrinsky.

I gamle dage...

Bukrinsky forudser, at det nye Credocom kan blive "et seriøst alternativ til de store udbydere inden for netværk".

"I gamle dage gik du til grønthandleren efter frugt og til slagteren efter kød og mejeriet efter mælk. I dag køber du det hele ét sted og på samme måde er Credocom også en specialistforretning, der klarer det hele inden for vores segment," siger René Bukrinsky.

Den nye virksomhed, der får hovedsæde i Lyngby, har en kundeliste med adskillige kommuner samt store og mellemstore danske virksomheder, der i større eller mindre grad har outsourcet it-drift og datacenterydelser.

Blandt kunderne er JP/Politikens Hus, Junckers Industrier, TV2, Carlsberg, TOM's, Ferring og ARKEN, Museum for Moderne Kunst.

Produktporteføljen kommer til at omfatte analyse og rådgivning samt salg og integration af servere, virtualisering, storage, backup, it-drift og infrastruktur, netværk og sikkerhedsløsninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.