Artikel top billede

Credocom og RespektIt slår sig sammen

To danske forhandlere af servere, datalagring, it-sikkerhed og netværk slår sig sammen for at skabe en bred, samlet produktportefølje. "Det er et rigtig godt ægteskab," siger direktør René Bukrinsky.

For mange virksomheder er deres datacenter et strategisk aktiv, uanset om centret er virksomhedens eget, eller om it-driften er outsourcet til et eksternt datacenter.

Det er med det faktum in mente, at Credocom og RespektIt fusionerer under Credocom-navnet. Den samlede virksomhed kommer til at rumme 40 medarbejdere og skal efter planen vokse til 60 ansatte i de kommende år.

"Det nye Credocom bliver en reel konkurrent til de store, etablerede datacenter-leverandører i Danmark, både hvad angår analyse og implementering," siger René Bukrinsky, administrerende direktør i det gamle Credocom.

Han får fremover rollen som direktør med ansvar for salg og marketing. Credocom leverer i dag storage, virtualisering, backup, samt server- og infrastrukturkonsulenter, mens RespektIt rummer specialister inden for netværk, it-infrastruktur og firewalls.

Meget, meget ambitiøst

Det nye Credocom er ifølge Bukrinsky "meget, meget ambitiøst", når det gælder forventningerne til den fremtidige omsætning og indtjening.

"Nej, jeg vil ikke være mere konkret og sætte tal på, men både Thomas og jeg har haft et solidt regnskab i 2011," siger René Bukrinsky, der er helt sikker på, at den her fusion bliver et regnestykke á la 1+1 = 3.

Til gengæld gik det tilbage for Credocom i 2010, hvilket ikke forhindrede direktøren i at være tilfreds med regnskabet.

Den Thomas, som Bukrinsky henviser til, er Thomas Stougaard Grønne, hovedaktionær i RespektIt og administrerende direktør og partner i det nye Credocom, hvor han primært får ansvar for den fælles konsulentforretning.

Ifølge de to vil kunderne i den kommende tid opleve fusionen i form af nye muligheder:

"Vi kommer til at have flere varer på hylden, vores beredskab bliver styrket, og det vil skabe et endnu stærkere fagligt miljø, der tiltrækker dygtige medarbejdere," lyder det.

Blandt Credocoms specialiteter er storage og virtualisering, mens sikkerhed og netværk er blandt RespektIts primære kompetencer.

"Efterhånden kan du næsten ikke lave en løsning, hvor begge dele ikke er med. Så vi kan tage ansvaret for hele kundens installation og kvalificeret rådgivning og sparring på hele hans it-set up, og vi kan rumme både Danske Bank den og lille it-virksomhed i Bagsværd," lover René Bukrinsky.

I gamle dage...

Bukrinsky forudser, at det nye Credocom kan blive "et seriøst alternativ til de store udbydere inden for netværk".

"I gamle dage gik du til grønthandleren efter frugt og til slagteren efter kød og mejeriet efter mælk. I dag køber du det hele ét sted og på samme måde er Credocom også en specialistforretning, der klarer det hele inden for vores segment," siger René Bukrinsky.

Den nye virksomhed, der får hovedsæde i Lyngby, har en kundeliste med adskillige kommuner samt store og mellemstore danske virksomheder, der i større eller mindre grad har outsourcet it-drift og datacenterydelser.

Blandt kunderne er JP/Politikens Hus, Junckers Industrier, TV2, Carlsberg, TOM's, Ferring og ARKEN, Museum for Moderne Kunst.

Produktporteføljen kommer til at omfatte analyse og rådgivning samt salg og integration af servere, virtualisering, storage, backup, it-drift og infrastruktur, netværk og sikkerhedsløsninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Anja Monrad lander ny international toppost: Bliver direktør for Dells største europæiske region
Interview. Efter otte år som ansvarlig for Øst- og Centraleuropa overtager Anja Monrad nu rollen som chef for Dells største europæiske region. "Jeg får ansvaret for syv lande nu, hvor det tidligere var 32. Landemæssigt er det færre, men markederne er meget større," fortæller hun til Computerworld.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.