Artikel top billede

"SMB-kunder er ikke netværksspecialister, og derfor tilbyder vi en åben infrastruktur, der gør det enklere og mere sikkert for kunderne at håndtere mobile enheder i deres netværk," siger HPs globale chef for enterprise marketing og strategi, Lisa Wolfe.

HP: Sådan tjener du penge på SMB-kunders mobile udfordring

HP vil bundle servere, storage og netværk i en samlet løsning, som vil gøre det lettere og mere sikkert at bruge mobile devices. Det giver samtidig forhandlerne mulighed for at sælge flere services, lyder det fra HP.

Virksomheder og medarbejderes øgede brug af mobile devices udfordrer sikkerheden og gør det stadig vanskeligere for SMB-kunder at håndtere deres it-infrastruktur uden at det går ud over sikkerheden. Den gordiske knude forsøger HP nu at løse med et nyt infrastruktur-koncept - HP Converged Infrastructure - som blev præsenteret ved en pressekonference i den tjekkiske hovedstad Prag onsdag i denne uge.

"Vi ser brugen af mobile devices og apps bevæge sig fra consumer-markedet og ind på business-markedet. Hvor mobility på consumermarkedet kun handler om den enkelte device, handler det på business-markedet om det netværk og den infrastruktur, som de nye devices skal fungere i. Derfor lancerer vi en række løsninger til SMB, som gør det lettere at supportere en stadig mere mobil arbejdsstyrke," siger HPs globale chef for marketing og strategi, Lisa Wolfe.

HP understreger, at det nye infrastruktur-koncept er designet, så det er åbent for løsninger og services fra andre producenter som Microsoft, VMware og Citrix, ligesom det bliver muligt for den enkelte HP-forhandler at levere egne services til kunderne på basis af den færdigstrikkede HP-infrastruktur.

"Kundernes behov for en trusted advisor og nye services ændrer sig ikke, og forhandlerne må forstå, at de skal være i stand til at hjælpe kunderne med at håndtere, den enkelte medarbejders stigende anvendelse af mobile devices. Det vi tilbyder, er end-to-end værktøjer, som gør det langt enklere at administrere deres brug af it," siger Lisa Wolfe.

Sammen med den nye SMB-rettede infrastruktur introducerer HP også en række nye certificeringer for forhandlere, som ønsker at specialisere sig i SMB-løsninger indenfor server, storage og netværk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere