Artikel top billede

Redaktør: Microsofts tablet-pc kan banke iPad i B2B-markedet

Danske virksomheder vil omfavne Microsofts kommende tablet-pc Surface, fordi den kan integrere langt bedre med virksomhedernes systemer, lyder det.

Det er tvivlsomt om Microsoft nogensinde kommer til at indhente Apples fantastikse salgstal på iPad. Men når det gælder salget af tablet-computere til erhvervslivet, så vil Microsoft have en god chance for at vinde kampen.

Det skriver teknologiredaktør Kim Stensdal i en analyse på CRNs søstermedie Computerworld.

Stensdal hæfter sig ved, at det nye styresystem Windows 8 er blevet kritiseret for, at systemet er for målrettet mod touch-skærme.

Men lige netop den fokusering betyder at Microsofts Surface tablet-pc kan komme godt fra start.

"Lige præcis i forhold til tablet-pc'erne ligner Windows 8 ikke desto mindre det styresystem, der kan gøre it-cheferne i stand til at understøtte it-trends som BYOD (Bring your own device, red.) og consumerization," skriver Kim Stensdal i analysen.

Læs hele analysen her.

læs mere om Surface:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere