Top 100:Her er de 69 bedste danske it-konsulenthuse lige nu: Se listen

Artikel top billede

Crayons danske administrerende direktør Charlotte Schnack vil indgå i selskabets direktion sammen med A Gains anden stifter og driftsdirektør, Ulrik Roland.

Crayon fusionerer med A Gain

Norske Inmeta Crayon AS fusionerer med den danske rådgiver på softwarelicenser A Gain. Det forventes, at den samlede danske virksomhed vil have en omsætning på en halv milliard kroner i 2012.

Crayon og A Gain, som begge er store indenfor rådgivning omkring softwarelicenser til store og mellemstore virksomheder i Danmark slår sig sammen.

Den nye samlede virksomhed vil under navnet A Gain Crayon A/S i Danmark kunne tilbyde kunderne endnu flere specialister og kompetencer og Inmeta Crayon forventer, at fusionen vil styrke selskabets position på det danske marked.

Den samlede danske virksomhed vil fremover ledes af A Gains stifter og administrerende direktør, Frank Mortensen. Crayons danske administrerende direktør Charlotte Schnack vil indgå i selskabets direktion sammen med A Gains anden stifter og driftsdirektør, Ulrik Roland.

I forbindelse med transaktionen bliver Frank Mortensen og Ulrik Roland henholdsvis tredje- og sjettestørste enkeltaktionær i Inmeta Crayon.

Læs Mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital