Artikel top billede

Crayons danske administrerende direktør Charlotte Schnack vil indgå i selskabets direktion sammen med A Gains anden stifter og driftsdirektør, Ulrik Roland.

Crayon fusionerer med A Gain

Norske Inmeta Crayon AS fusionerer med den danske rådgiver på softwarelicenser A Gain. Det forventes, at den samlede danske virksomhed vil have en omsætning på en halv milliard kroner i 2012.

Crayon og A Gain, som begge er store indenfor rådgivning omkring softwarelicenser til store og mellemstore virksomheder i Danmark slår sig sammen.

Den nye samlede virksomhed vil under navnet A Gain Crayon A/S i Danmark kunne tilbyde kunderne endnu flere specialister og kompetencer og Inmeta Crayon forventer, at fusionen vil styrke selskabets position på det danske marked.

Den samlede danske virksomhed vil fremover ledes af A Gains stifter og administrerende direktør, Frank Mortensen. Crayons danske administrerende direktør Charlotte Schnack vil indgå i selskabets direktion sammen med A Gains anden stifter og driftsdirektør, Ulrik Roland.

I forbindelse med transaktionen bliver Frank Mortensen og Ulrik Roland henholdsvis tredje- og sjettestørste enkeltaktionær i Inmeta Crayon.

Læs Mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere