Artikel top billede

Facebook har pillet ved dine indstillinger...igen

Facebook har skjult din emailadresse. Sådan gør du din email synlig igen.

Facebook er kendt for at lave mange ændringer og tilføjelser - og det er langt fra alle, de husker at fortælle sine brugere om.

Det seneste skjulte træk betyder, at mange Facebook-brugere har fået fjernet deres emailadresse. For eksempel deres Hotmail, Gmail eller hvad de har brugt til at oprette sig på Facebook.

I stedet har Facebook automatisk udskiftet tidligere valgte email-adresser med en Facebook-email (@facebook.com), der sender emails til brugernes Facebook-indbakke - hvor deres chat- og almindelige Facebook-beskeder også havner.

Ændringen, som Facebook har lavet de sidste par dage uden at informere om den, blev opdaget, og den har givet mange krasse kommentarer. Læs blandt andet mere hos Forbes.

Sådan ændrer du det

Den emailadresse, som Facebook nu forsøger at få sine brugere til at bruge, er stykket sammen af den vanity-URL, som man kan indstille på Facebook. For eksempel "Mizz80@facebook.com". Ellers skaber Facebook din nye emailadresse ud af dit navn - og tilføjer tal eller brugernummer, hvis i er flere med det samme navn.

Hvis du ikke allerede har valgt et navn til din Facebook-profil, kan du indstille den på Facebook her.

Men Facebook har ikke slettet indormationer fra siderne. Blot skjult dem. Her følger en kort guide til at bringe din profil tilbage til udgangspunktet:

1. Gå ind på din egen profil og tryk "om" og scroll ned til dine emailadresser og tryk på "rediger".
2. Ud for din Facebook-emailadresse trykker du på den lille cirkel og vælger "skjult fra tidslinjen".
3. Ud for din korrekte emailadresse, som du gerne vil have vist, trykker du på cirklen og vælger "vist på tidslinjen".
4. Tryk på "gem"-knappen i bunden for at gemme ændringerne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere