Artikel top billede

Leif Carlsen forlader HP

Efter kun 13 måneder i jobbet har HPs partnerdirektør Leif Carlsen sagt sit job op.

Producenten HP skal nu igen på udkig efter dansk partnerdirektør, efter at 45-årige Leif Carlsen har opsagt sit job.

Det blev dermed kun til en relativ kort visit indenfor murene i HPs danske hovedsæde i Lillerød ved København, hvor Leif Carlsen i maj i fjor afløste Anders Herløv på posten.

Leif Carlsen fortæller, at han har planer om at starte sin egen virksomhed, hvor han vil tilbyde sine kunder salgstræning.

"Jeg vil gerne etablere en virksomhed som beskæftiger sig med salgstræning og salgscoaching og interim sales management. Siden jeg stoppede hos PC-Ware (i 2010, red.) har jeg flere gang flirtet med tanken om at starte for mig selv, og nu er tidspunktet kommer hvor jeg lever den drøm ud. Jeg har altid syntes, det har været sjovt at være på ude på kundeniveau hos forhandlerne. Det vil selvfølgelig være naturligt, at jeg benytter mig af mit store netværk i it-branchen, men jeg vil ikke nødvendigvis begrænse mig til kun at arbejde indenfor it-salg," siger Leif Carlsen, som fortsætter i jobbet hos HP frem til udgangen af august.

"Og hvis jeg kan hjælpe med at få tingene til at hænge bedre sammen tager jeg gerne en eller to måneder ekstra," siger Leif Carlsen til CRN.

HP annoncerede fornylig, at man vil fusionere sine to divisioner for pc'er og printere. Leif Carlsen afviser, at hans exit hænger sammen med de organisationsændringer, som HP Danmark står overfor i den forbindelse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft ser ud til at have stoppet udviklingen af Windows 10X - er blevet lagt på hylden
Microsoft har stoppet udviklingen af Windows 10X, som dermed ikke står til at blive lanceret i år alligevel.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.