Artikel top billede

Microsoft roser Crayon/A Gain-fusion

Makkerparret Frank Mortensen og Charlotte Schnack er rigtig stærke kort, siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae.

Fusionen mellem A Gain og den norske konkurrent Inmeta Crayon sætter for alvor Danmark på landkortet indenfor licenssalg og rådgivning. Det siger Microsofts partnerdirektør og kanalchef Erik Kaae i en kommentar til den overraskende fusion, som blev annonceret tidligere på ugen.

"Danmark er i forvejen i en lidt speciel situation med så store spillere som Crayon og A Gain, også fordi de i forvejen er så dygtige," siger Erik Kaae og roser samtidig de to selskabers hidtidige frontfigurer, Frank Mortensen fra A Gain, og Charlotte Schnack fra Crayons danske afdeling.

"Jeg kender dem begge som meget dygtige partnere, og jeg regner med at de kan få et godt samarbejde. Frank er rigtigt dygtig til at skabe forretning og efter at Charlotte kom til i Crayon er der også kommet skub i den forretning," siger Erik Kaae, som også forventer, at den nyfusionerede licensforhandler kan styrke Microsoft i forhold til konkurrerende producenter.

Læs også:

Crayon fusionerer med A Gain
Crayons opkøb forgylder Frank Mortensen
Frank Mortensen: Vi fordobler forretningen på tre år
[b]Fusion: A Gain tjener 50 gange mere end Crayon
[/b]Portræt: Crayon: Vi finder altid som minimum vores løn

Erik Kaae ønsker dog ikke at spekulere i, om Inmeta Crayon med opkøbet af A Gain er på vej til at udfordre andre forhandlere på licens markedet som eksempelvis Atea.

"Jeg ser det mere som udtryk for at Crayon har en strategi om at være en international spiller, der vil have et footprint i DK, og opkøbet af A Gain er en vej til at blive store i en fart," siger Erik Kaae.

Frank Mortensen har tidligere luftet sin internationale ambitioner. Og efter fusionen med Crayon har han meldt ud, at man indenfor de næste tre år vil fordoble omsætningen i den nyfusionerede forhandler - blandt andet gennem at etablere sig i tre til syv nye landeudenfor Inmeta Crayons nuværende skandinaviske base.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.