Artikel top billede

Microsoft roser Crayon/A Gain-fusion

Makkerparret Frank Mortensen og Charlotte Schnack er rigtig stærke kort, siger Microsofts partnerdirektør Erik Kaae.

Fusionen mellem A Gain og den norske konkurrent Inmeta Crayon sætter for alvor Danmark på landkortet indenfor licenssalg og rådgivning. Det siger Microsofts partnerdirektør og kanalchef Erik Kaae i en kommentar til den overraskende fusion, som blev annonceret tidligere på ugen.

"Danmark er i forvejen i en lidt speciel situation med så store spillere som Crayon og A Gain, også fordi de i forvejen er så dygtige," siger Erik Kaae og roser samtidig de to selskabers hidtidige frontfigurer, Frank Mortensen fra A Gain, og Charlotte Schnack fra Crayons danske afdeling.

"Jeg kender dem begge som meget dygtige partnere, og jeg regner med at de kan få et godt samarbejde. Frank er rigtigt dygtig til at skabe forretning og efter at Charlotte kom til i Crayon er der også kommet skub i den forretning," siger Erik Kaae, som også forventer, at den nyfusionerede licensforhandler kan styrke Microsoft i forhold til konkurrerende producenter.

Læs også:

Crayon fusionerer med A Gain
Crayons opkøb forgylder Frank Mortensen
Frank Mortensen: Vi fordobler forretningen på tre år
[b]Fusion: A Gain tjener 50 gange mere end Crayon
[/b]Portræt: Crayon: Vi finder altid som minimum vores løn

Erik Kaae ønsker dog ikke at spekulere i, om Inmeta Crayon med opkøbet af A Gain er på vej til at udfordre andre forhandlere på licens markedet som eksempelvis Atea.

"Jeg ser det mere som udtryk for at Crayon har en strategi om at være en international spiller, der vil have et footprint i DK, og opkøbet af A Gain er en vej til at blive store i en fart," siger Erik Kaae.

Frank Mortensen har tidligere luftet sin internationale ambitioner. Og efter fusionen med Crayon har han meldt ud, at man indenfor de næste tre år vil fordoble omsætningen i den nyfusionerede forhandler - blandt andet gennem at etablere sig i tre til syv nye landeudenfor Inmeta Crayons nuværende skandinaviske base.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere