Artikel top billede

Back to school: Små forhandlere skal også være med

Det er en misforståelse at gå ud fra, at salg af it til skoleelever og studerende er forbeholdt de store retailkæder, lyder det fra Microsoft.

"Jeg håber, at de mindre forhandlere udnytter den oplagte mulighed for at slå på tromme for de løsninger, som vi sælger."

Ordene kommer fra Microsofts danske partner- og marketingchef for consumerprodukter, Henrik Baunsgaard, som altså bestemt ikke mener, at mersalget til skoleelever og især studerende i sensommeren er forbeholdt de store retailkæder.

"Jeg er jo selv forbruger og sidder og ser på de reklamer, der kommer ind ad døren fra de store retailere. Men som producent er vi ude og annoncere bredt til forbrugerne, og det gør vi også for at støtte op om de mindre forhandlere," siger Henrik Baunsgaard, som i øvrigt gør meget ud af, at Microsoft på retailsiden er meget mere end bare Windows og Officepakken.

Han bekræfter samtidig, at markedet de senere år har ændret sig, så august og september står for en stadig stigende andel af ikke bare retailsalget, men af det samlede salg hen over året.

"Pc-salget i tredje kvartal er på vej til at overhale Q4 som en af de væsentligste perioder af året," siger Henrik Baunsgaard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere