Bo Reggelsen gør comeback i Datacon

For to år siden blev han fyret som salgsdirektør hos Datacon. Nu vender Bo Reggelsen tilbage til sit gamle job.

En kontroversiel ledelsesstil var en af årsagerne til, at topsælgeren Bo Reggelsen tilbage i foråret 2010 blev fyret fra sit job som salgsdirektør hos infrastruktur- og ERP-forhandleren Datacon.

Kort efter afskeden med Datacon startede Reggelsen som salgsdirektør hos konkurrenten, 2Ways IT. Men efter godt to år returnerer Reggelsen nu pr. 1. august til sit gamle job hos Datacon.

"Det er det samme job, som jeg har nu, og som jeg havde, da jeg sidst var hos Datacon," siger en meget kortfattet Bo Reggelsen.

Han henviser i øvrigt til Datacons direktør Jan Misser, som fortæller, at nyheden om Reggelsens comeback fik en "fantastisk" modtagelse hos Datacons medarbejdere.

"Bo er en både dynamisk, kreativ og kontroversiel personlighed, der er kendt af såvel høj som lav i branchen. Det ved vi godt både i ledelse og bestyrelse. Han forlod os for to og et halvt år siden uden at smække med døren, og en kontroversiel og i øvrigt fagligt kompetent person vil altid efterlade sig et tomrum," siger Jan Misser, som tilføjer, at den nye salgsdirektørs primære opgave bliver at puste nyt liv i Datacons hardwaresalg.

"Vi har nok forsømt vores enterprise-forretning, siden Bo forlod os, og han skal nu styrke vores highend enterprise- og hardware-forretning, som ikke har kørt tilfredsstillende de seneste år, " siger Jan Misser.

Læs også:
Skuffelse i Datacon trods millionoverskud
Datacon fyrer tre sælgere efter fejlsatsning
Bo Reggelsen fyret i Datacon
It-profil:: Holder trit med de unge løver
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.