Artikel top billede

Legos store spilsatsning fejlede fælt - nu prøver de igen

"Lego Minifigures" skal løfte opgaven, som Lego Universe ikke kunne.

Lego havde sat alle sejl, da MMO-spillet "Lego Universe" blev lanceret. Men det blev et klodset og kikset forsøg. Som først blev gratis - siden lukkede.

Men Lego har ikke opgivet at lave et onlinebaseret spil efter fiaskoen med Lego Universe. Lego oplyser, at et nyt MMO-skib er sat i søen: "Minifigures".

Der er ikke sat tid på lanceringen, og der er heller ikke mange detaljer på nuværende tidspunkt. Men ifølge udviklerne bliver der tale om et spil for hele familien.

Det er det norske spilfirma Funcom, der har fået licens-opgaven at lave spillet. Funcom har selv forsøgt at lave en World of Warcraft-konkurrent i spillet Age of Conan, der dog aldrig blev en seriøs konkurrent.

Lego-spillet er også tiltænkt en plads i kategori med World of Warcraft, hvor en stor fanskare måned for måned betaler penge for et spilabonnement.

Der er stadig potentiale

Lego bruger allerede Minifigures-varemærket til en række små onlinespil og produktion af lego-figurer som samleobjekter. Det er meningen, at det store spil skal binde flere af initiativerne sammen.

"Markedet for familievenlige online-verdener henvendt til børn og unge har stadig meget potentiale. Det er vildt spændende, at vi har fået lov til at arbejde med et spil mod denne målgruppe sammen med et verdenskendt varemærke som Lego. Det er et varemærke, som vi alle kender og elsker, og vi kan slet ikke vente med at komme i gang med det her spil," udtaler Funcom-direktør Trond Arne Aas i en pressemeddelelse.

Et et glimt fra det nu droppede Lego Universe:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere