Artikel top billede

HP-profil skal lede Canon i Danmark

Ny dansk Canon-chef er netop nu på vej hjem fra EM-finale i Ukraine. Se her hvad hans planer er.

"Det er rigtigt, at jeg skal være direktør for Canon i Danmark," bekræfter Canons hidtidige salgsdirektør Kim Nielsen overfor CRN, mens han står i en lufthavn i Ukraine.

Canons hidtidige direktør Per Klavsen har valgt at sige sin stilling op for at flytte til New York, hvor han har en kæreste. Derfor har Kim Nielsen nu overtaget jobbet.

Som sin første gerning i jobbet som ny fungerende direktør i Canon Danmark, har Kim Nielsen siddet på tribunerne til gårsdagens EM-finale i fodbold mellem Spanien og Italien.

"Canon er jo sponsor, så jeg har været her ovre for at se finalen med nogle kunder," fortæller han til CRN.

Kim Nielsen, der har en fortid i HP - senest som chef for den nordiske distributionsforretning - har det sidste års tid været salgsdirektør hos Canon.

"Jeg kom til Canon sidste år i maj, så jeg har været der i 14 måneder. Man kan sige, at jeg har haft kronfølgerjobbet, hvor jeg har kørt konsum-forretningen og alt det indirekte slag," siger Kim Nielsen, som dermed fortæller, at det nye job som direktør for Canon Danmark ikke helt kommer som en overraskelse.

Kim Nielsen er nu "formelt fungerende direktør" for Canon Danmark. Og når titlen er fungerende, så hænger det sammen med, at Canon er ved at gennemføre en større ændring i selskabet. Canon købte konkurrenten Océ i 2009, men overtagelsen trak ud og blev først gennemført i slutningen af 2011. Nu skal de to organisationer smeltes sammen. En proces, der er planlagt til at være gennemført i første kvartal 2013.

"Indtil vi har integreret Océ i Norden, er den nordiske organisation ikke helt på plads. Så indtil videre er jeg fungerende direktør i de næste seks til tolv måneder," siger Kim Nielsen.

Han lægger ikke skjul på, at han har ambitioner om at fortsætte i stillingen - også efter integrationen er gennemført.

"Det er en integration, så man ved aldrig, hvordan det ender. Men nu er det op til mig at vise, hvad jeg kan," konstaterer Kim Nielsen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere