Artikel top billede

HP-profil skal lede Canon i Danmark

Ny dansk Canon-chef er netop nu på vej hjem fra EM-finale i Ukraine. Se her hvad hans planer er.

"Det er rigtigt, at jeg skal være direktør for Canon i Danmark," bekræfter Canons hidtidige salgsdirektør Kim Nielsen overfor CRN, mens han står i en lufthavn i Ukraine.

Canons hidtidige direktør Per Klavsen har valgt at sige sin stilling op for at flytte til New York, hvor han har en kæreste. Derfor har Kim Nielsen nu overtaget jobbet.

Som sin første gerning i jobbet som ny fungerende direktør i Canon Danmark, har Kim Nielsen siddet på tribunerne til gårsdagens EM-finale i fodbold mellem Spanien og Italien.

"Canon er jo sponsor, så jeg har været her ovre for at se finalen med nogle kunder," fortæller han til CRN.

Kim Nielsen, der har en fortid i HP - senest som chef for den nordiske distributionsforretning - har det sidste års tid været salgsdirektør hos Canon.

"Jeg kom til Canon sidste år i maj, så jeg har været der i 14 måneder. Man kan sige, at jeg har haft kronfølgerjobbet, hvor jeg har kørt konsum-forretningen og alt det indirekte slag," siger Kim Nielsen, som dermed fortæller, at det nye job som direktør for Canon Danmark ikke helt kommer som en overraskelse.

Kim Nielsen er nu "formelt fungerende direktør" for Canon Danmark. Og når titlen er fungerende, så hænger det sammen med, at Canon er ved at gennemføre en større ændring i selskabet. Canon købte konkurrenten Océ i 2009, men overtagelsen trak ud og blev først gennemført i slutningen af 2011. Nu skal de to organisationer smeltes sammen. En proces, der er planlagt til at være gennemført i første kvartal 2013.

"Indtil vi har integreret Océ i Norden, er den nordiske organisation ikke helt på plads. Så indtil videre er jeg fungerende direktør i de næste seks til tolv måneder," siger Kim Nielsen.

Han lægger ikke skjul på, at han har ambitioner om at fortsætte i stillingen - også efter integrationen er gennemført.

"Det er en integration, så man ved aldrig, hvordan det ender. Men nu er det op til mig at vise, hvad jeg kan," konstaterer Kim Nielsen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere