Artikel top billede

Milliardopkøb skaffer Dell tusindvis af nye forhandlere

Management- og sikkerhedsspecialisten Quest Software bliver en hjørnesten i Dells nystartede software-division.

Dell forstærker sin satsning på enterprise-løsninger med endnu et opkøb. Denne gang handler det om løsninger indenfor blandt andet it-management, databaser og sikkerhed, hvor Dell lægger godt 14 milliarder kroner på bordet som betaling for softwareproducenten Quest Software.

Ifølge en meddelelse regner Dell med at afslutte handelen til efteråret, hvis og når aktionærerne i Quest har sagt god for handelen.

De næsten 4.000 ansatte i Quest er udset til at være hjørnestenen i Dells særlige Software Group-division, som blev dannet for nylig. Quest Software havde sidste år en omsætning på cirka fem milliarder kroner, og med opkøbet mere end tredobler Dell dermed størrelsen af sin softwareforretning.

Udover omsætning og nye kolleger betyder opkøbet ifølge amerikansk CRN også, at Dell får adgang til omkring 4.000 nye forhandlere på verdensplan.

Divisionschef i Dell Software Group, John Swainson, siger i en kommentar, at købet af Quest sætter Dell i stand til at levere mere konkurrencedygtige løsninger indenfor server-storage, netværk, end user-løsninger og services.

"Vi har til hensigt at bygge videre på det stærke momentum, som Quest bringer med sig til Dell," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere