Artikel top billede

IntraNote: Om et år har vi ni forhandlere i Sverige

Den svenske brancheorganisation Mäklarsamfundet har valgt dokumentstyring fra danske IntraNote, som forventer at have tre forhandlere i Sverige, inden året er omme.

Brancheorganisationen Mäklarsamfundet, der ligger i Stockholm, har valgt dokumentstyring fra det danske softwarehus IntraNote.

Med den ordre slår softwarehuset hul på det svenske marked, som ventes at have et stort potentiale.

"Der er god efterspørgsel på vores dokumenthåndteringsløsning i Sverige, og vi ser meget optimistisk på mulighederne," siger Erik Søndergaard, der er direktør i IntraNote.

Satsningen på det svenske marked blev meldt ud af IntraNote i forbindelse med fremvisning af årsregnskabet for 2011. Dengang slog selskabet fast, at virksomheden i Danmark sælger direkte, men at det i Sverige er nødvendigt med forhandlere.

IntraNote vil gerne viderebringe den succes, produktet DocuNote har haft herhjemme til svenskerne via en kanalstrategi.

"Vi vil gøre lidt som Jysk, der åbner fem butikker i Kina for at blive klogere, før virksomheden ruller butikker ud i hele landet. Sverige er alt for stort til, at vi kan dække landet selv," siger direktør Erik Søndergaard.

Ni forhandlere på et år

Selskabet har ikke sat sig mål for omsætningens størrelse eller antallet af kunder hinsidan, men det er planen, at IntraNote har tre forhandlere i Sverige inden udgangen af i år og seks mere inden den 30. juni næste år.

"På den måde får vi sonderet markedet på en rolig måde og fundet den rigtige måde at gøre tingene på hen ad vejen," siger Erik Søndergaard.

I Sverige har DocuNote især fået stor opmærksomhed blandt medlems- og brancheorganisationer. Også inden for denne branche, har IntraNote rigtig godt fat i det danske marked med kunder som Danske Advokater, Boligselskabernes Landsforening, Danmarks Farve- og Limindustri samt Dansk Ejendomsmæglerforening.

I Mäklarsamfundet, som er den svenske pendant til Dansk Ejendomsmæglerforening, skal DocuNote effektivisere den elektroniske dokumenthåndtering med integration til en række medlemssystemer og sikre tidsregistrering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere