Artikel top billede

Avnet køber sig ind i Danmark - æder Magirus

For fem år siden solgte Magirus sin enterprise-afdeling til Avnet. Nu vil Avnet også købe resten.

Den specialiserede distributør af datacenter-løsninger, Magirus, bliver slugt af amerikanske Avnet. Det fremgår af en meddelelse til den amerikanske børs.

Magirus skal gøre Avnet mere konkurrencedygtig på det europæiske marked, er begrundelsen for købet af Magirus.

EMEA-direktør for Avnet Technology Solutions, Graeme Watt, er begejstret for opkøbet. Han mener det kommer til at give Avnets forretning - især i Frankrig og Tyskland - den rigtige volumen.

"Deres forretningsmodel er et stærkt match med vores strategi om at tilbyde flere værditilførende ydelser," siger Graeme Watts som samtidig peger på, at købet af Magirus vil give helt enestående muligheder for krydssalg.

Prøver igen

Det er ikke først gang, at Avnet køber Magirus I 2007 solgte Magirus sin volumendistributionsforretning til Avnet. Den gang var Ole Eklund nordisk direktør for Magirus. Han fulgte med over til Avnet, hvor han en periode var nordisk direktør for Avnet Technology Solutions.

Ole Eklund forlod dog Avnet allerede i 2008, for at blive nordisk salgsdirektør hos Also Actebis.

Året efter -  i 2009 - lukkede Avnet Technology Solutions i Danmark.

Magirus blev i Danmark, og med Avnets køb af Magirus er Avnet Technology Solutions igen tilbage på dansk grund.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere