Artikel top billede

Millionunderskud i Telekæden

Telekædens fremtid synes en anelse dyster, da virksomheden kommer ud af 2011 med et stort underskud. Og 2012 lover heller ikke overskud på bundlinjen.

2011 har været et hårdt år for koncernen med hjemsted i Randers. Telekæden kom nemlig ud af seneste regnskabsår med minus halvanden million på bundlinjen.

Det er andet år i træk, at Telekæden har været en underskudsgivende forretning. I 2010 sluttede virksomheden nemlig med et underskud på knap 1,2 millioner kroner før skat.

De negative resultater kommer efter en hel årrække med beskedne overskud på 150.000-500.000. Ikke siden 2005 har forhandleren leveret millionoverskud.

Og det bliver ikke i 2012, at Telekæden igen runder millionen.

Direktør Rolf Erik Ovesen fortæller til CRN, at Telekæden i efteråret 2011 som følge af de skuffende resultater og de opsagte samarbejdsaftaler tog hul på et større reetableringsarbejde, der skal sikre et fremtidigt forretningsgrundlag, som kan give overskud. Derfor tror Rolf Erik Ovesen ikke på overskud i 2012, da omlægningen er en dyr affære.

I selskabets årsregnskab skriver ledelsen da også:

"Telekæden A/S forventer, at omstillingsprocessen vil fortsætte det første halvår af 2012 med underskud. Herefter forventes de nye aktiviteter at give positiv indtjening, således at indtjeningen for 2012 forventes at nå et niveau omkring nul kroner."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere