Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Telekæden ser lyst på fremtiden

Telekoncernen har to hårde år bag sig med betydelige underskud på bundlinjen. Det får nogle til at spørge, om vi nærmer os enden på Telekæden? Svaret er nej, da CRN spørger koncerndirektør Rolf Ovesen.

På godt og vel et år har Telekæden mistet størstedelen af de operatører, kæden samarbejdede med. Koncernen kom ud af 2011 med et underskud på omkring 1,5 millioner kroner. Alt dette til trods er direktør Rolf Ovesen optimistisk omkring kædens fremtid.

"Vi har ikke brugt tid på at være irriterede over de opsagte operatøraftaler. Vi har i stedet brugt et år på at tænke os om og få skabt vores egen fremtid. Og i dag ser vi rigtig lyst på fremtiden," bedyrer Rolf Ovesen til CRN.

Han lægger dog ikke skjul på, at de ophørte operatøraftaler har påvirket tallene i regnskabet, men fortæller, at de afsluttede samarbejder også har givet anledning til nogle positive ændringer i selskabet.

"Vi besluttede at fokusere på vores egne abonnementer og har derfor reetableret hele virksomheden, opsagt vores sidste operatør og lavet vores egen service-provider-aftale. Så vi er godt på vej igen," hævder Rolf Ovesen og fortsætter:

"Vi har holdt vores ordinæraktionærmøde, hvor aktionærerne var helt rolige og trygge ved der, hvor vi er og er på vej hen."

Og trods de seneste to års store underskud har kæden stadig en egenkapital på godt og vel 6,5 millioner kroner.

Desuden fortæller Rolf Ovesen, at Telekæden siden september har fået 18 nye forhandlere og tre nye erhvervscentre. Yderligere begynder flere Click- og Photocare-forretninger også at sælge Telekædens produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.