Artikel top billede

Foto: Per Ikov forlader posten som administrerende direktør bare halvandet år efter, han tiltrådte stillingen.

Betech Data får ny direktør

Efter bare halvandet år i direktørstolen rykker Per Ikov tilbage på posten som bestyrelsesformand.

Distributøren fra Skovlunde indledte sommeren med en ledelsesændring, idet Per Ikov forlod posten som administrerende direktør i Betech Data den 2. juli. Han har dog ikke forladt virksomheden.

Per Ikov vender tilbage til sin tidligere rolle som bestyrelsesformand. En rolle, det ikke er mere end 18 måneder siden, han sidst bestred. I perioden fra 1. oktober 2008 til 5. januar 2011, sad Per Ikov nemlig også for bordenden under bestyrelsesmøderne.

På grund af ferie har det ikke været muligt at få en kommentar fra Per Ikov, om hvorfor han vender tilbage til sin tidligere bestyrelsespost. Betech Data oplyser blot i en pressemeddelelse, at han fortsat vil deltage aktivt i den strategiske udvikling af virksomheden.

Den nye direktør er fundet blandt virksomhedens egne medarbejdere og hedder Michael Schwartz. Han kom til Betech Data i september 2011, hvor han som AEC Business Manager har været en del af selskabets ledelsesgruppe. Michael Schwartz overtog officielt direktørtitlen 2. juli 2012, men på grund af ferie har det heller ikke været muligt at få en kommentar fra manden, som altså sætter sig bag direktørens skrivebord efter sommerferien.

Svenskejede Betech Data, der er CAD-distributør for Autodesk i Danmark og Norge, får derved en særdeles erfaren CAD-mand i førersædet. Michael Schwartz har næsten ligeså lang erfaring med CAD-branchen som den 26-årige distributionsvirksomhed. Før han kom til Betech Data, har han blandt andet været mere end seks år hos CAD Point, fem år hos CAD Kompagniet og 11 år hos Autodesk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere