edgemo: Mennesker handler med mennesker

Fra edgemos hjemmeside er der linket direkte til de enkelte medarbejderes LinkedIn-profiler for at kunderne kan lære medarbejderne at kende.

Det er ikke et krav, at de ansatte skal have en LinkedIn-profil, men edgemo opfordrer til det og vil også meget gerne have lov til at linke til den.

"Vi mener, det er vigtigt, at folk kan se, hvad vi er for nogle mennesker i virksomheden," siger marketingschef Mette Hylander.

Hun forklarer, at kunder ofte har oplevelsen af at handle med en specifik medarbejder og ikke virksomheden, hvorfor det kan være vigtigt for kunden at kende vedkommende en smule.

"Det er jo egentlig en lidt underlig mekanisme, men det giver en anden fornemmelse at få sat ansigt og baggrund på de mennesker, vi handler med," siger hun og tilføjer:

"Da vi er en konsulentvirksomhed, giver det om muligt endnu mere mening, da det netop er vores medarbejdere, vi 'sælger'."

Netværk er et godt salgspunkt
I konsulentbranchen er tidligere erfaringer og diverse certificeringer som bekendt afgørende for, om du som kunde ønsker, at en bestemt virksomhed eller konsulent skal løse din specifikke opgave.

Her mener Mette Hylander, at LinkedIn er et godt medie, da det linker certificeringer og erfaring med netværk og anbefaliner.

"I dag handler det meget om det netværk, vi omgiver os af. På LinkedIn kan du både se, hvilke certificeringer de enkelte medarbejdere har, hvad de har lavet før, og hvem de kender," siger hun og uddyber:

"Det kunne jo være, at han kender nogle af de samme mennesker som dig. Det er en blåstempling, hvis der er nogle mennesker, du selv bryder dig om og stoler på, som han også kender."

Vi prøver os frem
Mette Hylander tror på, at de sociale medier kan bruges til mere end en kobling til medarbejdernes LinkedIn-profiler. 

"Jeg tror, slet ikke vi bruger de sociale medier i det omfang, vi kommer til senere. Men vi må også erkende, at vi har den størrelse, vi har. Mange elektroniske platforme kræver en masse manpower at vedligeholde. Der er ikke noget ved at have et socialt medie, som er dødt," siger hun til CRN.

Og netop fordi ikke alle tiltag er lige så håndterbare som links på hjemmesiden til et par LinkedIn-profiler, forsøger edgemo i øjeblikket at finde en mellemvej, hvor indsatsen opvejes af udbyttet.

"Vi er lidt på forsøgsbasis med en LinkedIn-gruppe, og vi er oprettet som virksomhed på LinkedIn," fortæller Mette Hylander.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.