edgemo: Mennesker handler med mennesker

Fra edgemos hjemmeside er der linket direkte til de enkelte medarbejderes LinkedIn-profiler for at kunderne kan lære medarbejderne at kende.

Det er ikke et krav, at de ansatte skal have en LinkedIn-profil, men edgemo opfordrer til det og vil også meget gerne have lov til at linke til den.

"Vi mener, det er vigtigt, at folk kan se, hvad vi er for nogle mennesker i virksomheden," siger marketingschef Mette Hylander.

Hun forklarer, at kunder ofte har oplevelsen af at handle med en specifik medarbejder og ikke virksomheden, hvorfor det kan være vigtigt for kunden at kende vedkommende en smule.

"Det er jo egentlig en lidt underlig mekanisme, men det giver en anden fornemmelse at få sat ansigt og baggrund på de mennesker, vi handler med," siger hun og tilføjer:

"Da vi er en konsulentvirksomhed, giver det om muligt endnu mere mening, da det netop er vores medarbejdere, vi 'sælger'."

Netværk er et godt salgspunkt
I konsulentbranchen er tidligere erfaringer og diverse certificeringer som bekendt afgørende for, om du som kunde ønsker, at en bestemt virksomhed eller konsulent skal løse din specifikke opgave.

Her mener Mette Hylander, at LinkedIn er et godt medie, da det linker certificeringer og erfaring med netværk og anbefaliner.

"I dag handler det meget om det netværk, vi omgiver os af. På LinkedIn kan du både se, hvilke certificeringer de enkelte medarbejdere har, hvad de har lavet før, og hvem de kender," siger hun og uddyber:

"Det kunne jo være, at han kender nogle af de samme mennesker som dig. Det er en blåstempling, hvis der er nogle mennesker, du selv bryder dig om og stoler på, som han også kender."

Vi prøver os frem
Mette Hylander tror på, at de sociale medier kan bruges til mere end en kobling til medarbejdernes LinkedIn-profiler. 

"Jeg tror, slet ikke vi bruger de sociale medier i det omfang, vi kommer til senere. Men vi må også erkende, at vi har den størrelse, vi har. Mange elektroniske platforme kræver en masse manpower at vedligeholde. Der er ikke noget ved at have et socialt medie, som er dødt," siger hun til CRN.

Og netop fordi ikke alle tiltag er lige så håndterbare som links på hjemmesiden til et par LinkedIn-profiler, forsøger edgemo i øjeblikket at finde en mellemvej, hvor indsatsen opvejes af udbyttet.

"Vi er lidt på forsøgsbasis med en LinkedIn-gruppe, og vi er oprettet som virksomhed på LinkedIn," fortæller Mette Hylander.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.