Artikel top billede

Labtech går ind i hovedstaden: Køber to butikker

Aalborg-forhandler er gået i københavnsk offensiv, og har købt to butikker i hovedstadsområdet. Det er allerede en succes-historie, hævder direktøren.

"Nu har jeg udbedt mig samarbejde med andre forhandlere i lang tid. Men det er ikke blevet til noget. Derfor har jeg nu selv gjort noget ved det."

Sådan lyder Labtech-direktør Frank B. Andersens forklaring på, at han har købt to sjællandske computerbutikker.

Det er Computerbutik i Rungsted og Datatel Partner i Valby, som Frank B. Andersen har købt af NCH (tidligere Nordisc Computer Holding).

Og det er en handel, som Frank B. Andersen tilkendegiver, at han er godt tilfreds med.

"Vi overtog butikkerne flyvende her første juni. Og de har allerede givet overskud den første måned. Det er nogle dygtige folk, jeg har fået med," fortæller han til CRN.

Sammen med to butikker har Frank B. Andersen overtaget medarbejderne. Og det er ikke med planer om at fyre og skære til.

"Indtil videre har jeg da sat to medarbejdere op i tid. Det vigtige for mig er, at jeg har fået nogle folk, der er motiverede og gerne vil i gang. Det har været afgørende for mig, for ellers var det aldrig blevet til noget," konstaterer han.

I følge Labtech-ejeren kom handlen med de to computerbutikker i stand ved, at han hørte fra en leverandør, at Torben Morell fra NCH ønskede at sælge de to butikker. Frank B. Andersen ringede og fik en aftale om, at han kunne komme og se butikkerne.

Ugen før første juni fik NCH og Frank B. Andersen lavet en aftale. Og 1. juni kørte butikkerne videre under Labtechs ejerskab.

"Hvornår og om de kommer til at hedde Labtech må tiden vise. Butikscheferne får lov til lige så stille og roligt at vise, hvad de kan. Når de siger, de er klar, så kan de få lov til at hedde Labtech," siger Frank B. Andersen.

Frank B. Andersen ønsker ikke at fortælle, hvad han har betalt for de to butikker.

"Men vi var derude, hvor både Torben (Morell fra NCH, red.) og jeg hylede. Og så er det jo en fair pris, synes jeg."

Labtech-direktøren mener i hvert fald, han har gjort en god forretning.

"Jeg kan ikke sige andet, end at jeg har været pisseheldig. Der er nogle folk derovre, som er dygtige, men har været i en pine, fordi ejerne måske ikke havde fokus på dem. Det får de nu hos os," slår Frank B. Andersen fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere