Artikel top billede

Labtech går ind i hovedstaden: Køber to butikker

Aalborg-forhandler er gået i københavnsk offensiv, og har købt to butikker i hovedstadsområdet. Det er allerede en succes-historie, hævder direktøren.

"Nu har jeg udbedt mig samarbejde med andre forhandlere i lang tid. Men det er ikke blevet til noget. Derfor har jeg nu selv gjort noget ved det."

Sådan lyder Labtech-direktør Frank B. Andersens forklaring på, at han har købt to sjællandske computerbutikker.

Det er Computerbutik i Rungsted og Datatel Partner i Valby, som Frank B. Andersen har købt af NCH (tidligere Nordisc Computer Holding).

Og det er en handel, som Frank B. Andersen tilkendegiver, at han er godt tilfreds med.

"Vi overtog butikkerne flyvende her første juni. Og de har allerede givet overskud den første måned. Det er nogle dygtige folk, jeg har fået med," fortæller han til CRN.

Sammen med to butikker har Frank B. Andersen overtaget medarbejderne. Og det er ikke med planer om at fyre og skære til.

"Indtil videre har jeg da sat to medarbejdere op i tid. Det vigtige for mig er, at jeg har fået nogle folk, der er motiverede og gerne vil i gang. Det har været afgørende for mig, for ellers var det aldrig blevet til noget," konstaterer han.

I følge Labtech-ejeren kom handlen med de to computerbutikker i stand ved, at han hørte fra en leverandør, at Torben Morell fra NCH ønskede at sælge de to butikker. Frank B. Andersen ringede og fik en aftale om, at han kunne komme og se butikkerne.

Ugen før første juni fik NCH og Frank B. Andersen lavet en aftale. Og 1. juni kørte butikkerne videre under Labtechs ejerskab.

"Hvornår og om de kommer til at hedde Labtech må tiden vise. Butikscheferne får lov til lige så stille og roligt at vise, hvad de kan. Når de siger, de er klar, så kan de få lov til at hedde Labtech," siger Frank B. Andersen.

Frank B. Andersen ønsker ikke at fortælle, hvad han har betalt for de to butikker.

"Men vi var derude, hvor både Torben (Morell fra NCH, red.) og jeg hylede. Og så er det jo en fair pris, synes jeg."

Labtech-direktøren mener i hvert fald, han har gjort en god forretning.

"Jeg kan ikke sige andet, end at jeg har været pisseheldig. Der er nogle folk derovre, som er dygtige, men har været i en pine, fordi ejerne måske ikke havde fokus på dem. Det får de nu hos os," slår Frank B. Andersen fast.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere