Artikel top billede

Microsoft indrømmer: Surface giver os problemer med OEM-partnere

I en meddelelse til de amerikanske børsmyndigheder erkender Microsoft, at Surface ikke skaber det perfekte samtale-klima mellem softwaregiganten og de store hardware-producenter.

Hvad der ikke blev sagt under annonceringen af Microsofts kommende tablet, Surface, har Microsoft nu erkendt overfor de amerikanske børsmyndigheder (SEC).

Microsofts beslutning om selv at producere en tablet-pc kan belaste forholdet mellem Microsoft og de store producenter alvorligt. Men det er en indrømmelse, som er godt skjult. Den er gemt som en note i en 100-sider lang meddelelse til SEC. Det afslører New York Times.

"Vores Surface-enheder vil konkurrere med produkter lavet af vores OEM-partnere, hvilket kan få konsekvenser for deres fremtidige satsning [Microsoft bruger ordet commitment, red] på vores platform"

Microsoft har tidligere indrømmet at store partnere som Asus og Acer ikke har været informeret om Microsofts beslutning om selv at lave hardware.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere