Artikel top billede

Ny Dustin-boss: Vi satser på services

Efter et helt års søgen og venten har svenske Dustin nu endelig fået besat posten som øverste chef for koncernen. Den nye mand på posten er Georgi Ganev. Læs her om hans planer for Dustins fremtid.

Der skulle gå helt præcis et år fra Dustins koncernchef Per Eriksson annoncerede sit farvel, før den svenske forhandler her ved månedsskiftet kunne sige goddag til den nye mand på posten, Georgi Ganev, som kommer fra et job som salgschef hos Telenor og før det hos selskabet Bredbandsbolaget.

I et interview med CRNs svenske søstermedie it24 udpeger Georgi Ganev salg af services, som et område, Dustin vil satse hårdt på, for at fortsætte de seneste års vækst.

"Der er et potentiale for at vi vender os mod servicesektoren. Vi tilbyder allerede i dag meget mere, end hvad mange kender til. Men nu viser vi for alvor, at vi tager et stort skridt mod services," siger han med henvisning til, at Dustin i sommerens løb har opkøbt en række selskaber flere selskaber som eksempelvis IT-Hantverkarna.

Læs mere:
Dustin finder ny topchef
Dustin har svært ved at finde ny topchef

Han afviser, at Dustins seneste opkøb er et forsøg på at kopiere Ateas skandinaviske opkøbsstrategi.

"Jeg vil ikke sammenligne med andre selskaber. Vores opkøb er alene drevet ud fra kundernes behov. Når man siger man vil satse på services og siden køber op på det grundlag, er det et tydeligt bevis på, at man gør det man siger, man vil gøre," lyder kommentaren fra Dustins nye topchef.

Ansættelsen af Georgi Ganev blev allerede annonceret i april i år, efter at Dustin i ni måneder havde været på udkig efter en afløser for Per Eriksson.

Ganev erkender, at han med sin baggrund indenfor telesektoren kan virke som en fremmed fugl på posten som øverste chef for en stor it-forhandler.

"Jeg blev også overrasket, da jeg blev ringet op omkring det her job. Men jo mere jeg har talt med bestyrelse og ejere og har fået et billede af, hvad Dustin er, og hvilke ambitioner man har, førte det i retning af, at jeg virkelig ville påtage mig udfordringen," siger han til it24.

I dag ser han selv mange lighedspunkter med sine tidligere opgaver.

"Jeg har tidligere arbejdet med salg af services, og til syvende og sidst handler det om lederskab og at passe ind i en kultur. Og Dustin har præcis som Bredbandsbolaget en entreprenørkultur, og jeg tror, at jeg har en lederstil, som passer ind i denne kultur," siger han.

Læs mere:
Dustin finder ny topchef
Dustin har svært ved at finde ny topchef
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere