Artikel top billede

Ny Dustin-boss: Vi satser på services

Efter et helt års søgen og venten har svenske Dustin nu endelig fået besat posten som øverste chef for koncernen. Den nye mand på posten er Georgi Ganev. Læs her om hans planer for Dustins fremtid.

Der skulle gå helt præcis et år fra Dustins koncernchef Per Eriksson annoncerede sit farvel, før den svenske forhandler her ved månedsskiftet kunne sige goddag til den nye mand på posten, Georgi Ganev, som kommer fra et job som salgschef hos Telenor og før det hos selskabet Bredbandsbolaget.

I et interview med CRNs svenske søstermedie it24 udpeger Georgi Ganev salg af services, som et område, Dustin vil satse hårdt på, for at fortsætte de seneste års vækst.

"Der er et potentiale for at vi vender os mod servicesektoren. Vi tilbyder allerede i dag meget mere, end hvad mange kender til. Men nu viser vi for alvor, at vi tager et stort skridt mod services," siger han med henvisning til, at Dustin i sommerens løb har opkøbt en række selskaber flere selskaber som eksempelvis IT-Hantverkarna.

Læs mere:
Dustin finder ny topchef
Dustin har svært ved at finde ny topchef

Han afviser, at Dustins seneste opkøb er et forsøg på at kopiere Ateas skandinaviske opkøbsstrategi.

"Jeg vil ikke sammenligne med andre selskaber. Vores opkøb er alene drevet ud fra kundernes behov. Når man siger man vil satse på services og siden køber op på det grundlag, er det et tydeligt bevis på, at man gør det man siger, man vil gøre," lyder kommentaren fra Dustins nye topchef.

Ansættelsen af Georgi Ganev blev allerede annonceret i april i år, efter at Dustin i ni måneder havde været på udkig efter en afløser for Per Eriksson.

Ganev erkender, at han med sin baggrund indenfor telesektoren kan virke som en fremmed fugl på posten som øverste chef for en stor it-forhandler.

"Jeg blev også overrasket, da jeg blev ringet op omkring det her job. Men jo mere jeg har talt med bestyrelse og ejere og har fået et billede af, hvad Dustin er, og hvilke ambitioner man har, førte det i retning af, at jeg virkelig ville påtage mig udfordringen," siger han til it24.

I dag ser han selv mange lighedspunkter med sine tidligere opgaver.

"Jeg har tidligere arbejdet med salg af services, og til syvende og sidst handler det om lederskab og at passe ind i en kultur. Og Dustin har præcis som Bredbandsbolaget en entreprenørkultur, og jeg tror, at jeg har en lederstil, som passer ind i denne kultur," siger han.

Læs mere:
Dustin finder ny topchef
Dustin har svært ved at finde ny topchef
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder
Blot tre måneder efter købet af danske Optimate over det belgiske Dynamics-selskab 9altitudes nu også Bredana Solutions.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.