Artikel top billede

Producent giver danske forhandlere en måneds forspring

Kanalkonflikter kender de ikke til hos AVG Danmark, der er godt tilfreds med den måneds forspring, som producenten giver sine forhandlere op til licensudløb.

I sidste uge skrev vi om den konflikt mellem direkte salg og forhandlere, som ind imellem har plaget antivirus-producenten AVG.

En konflikt, som den danske forhandler SBS IT også kendt som AVG Danmark ikke mærker det fjerneste til.

"Vi har ikke oplevet problemer overhovedet, men dog haft den tanke, om de nu kunne finde på at gå uden om os, men det er ikke sket," siger Peter Hesselager, virksomhedskonsulent og medstifter af SBS IT.

SBS har i tidens løb et par gange haft besøg af repræsentanter fra AVG og oplever selskabet som "meget professionelt".

"Vi sælger i konkurrence med AVG, og det lever vi fint med. For eksempel er det en fordel for os, at når kunderne skal have fornyet deres licens, så sender AVG en liste over de af vores kunder, hvis licens er på vej til at udløbe, og så har vi en måneds forspring i forhold til AVG til at fange kunderne og fastholde dem. Den politik, synes jeg, er helt ok," siger Peter Hesselager.

Havde en bagtanke

AVG-relationen tog fart, da Peter Hesselager blev glad for AVG's produkter og tænkte, "det må vi kunne lave en forretning ud af".

I dag er SBS IT AVG Gold Reseller i Danmark og en af måske en håndfuld danske forhandlere med de amerikanske antivirusproukter på hylderne. Eksempelvis sælger også Bundsgaard Data og lan-link.dk AVG herhjemme.

Med hjemmesiden avgdanmark.dk  kunne man fristes til at tro, at AVG var involveret i den danske forhandler, men det er ikke tilfældet.

"Nej, vi er et privat it-firma, som bare har lavet hjemmesiden avgdanmark.dk.  

Faktisk henvender nogle sig i håbet om, at de kan få dansk service på produkter købt i udlandet. De tror måske, at vi er den danske afdeling af AVG, og det var faktisk også den bagtanke, vi havde, da vi i sin tid oprettede hjemmesiden," lyder det med smil i stemmen fra Hesselager.

Kun en mindre del

Kun en mindre del af omsætningen hos SBS IT kommer fra salg af AVG.

"Dels sælger vi på nettet, dels i konkurrence med AVG så mange køber stadig direkte hos AVG. Vores kunder er dem, som er glade for, at de kan handle i Danmark på deres Visakort, og at det er en dansk stemme, der svarer, når de ringer."

Ud over salg af antivirus fra AVG, forhandler SBS IT serversystemer og finanssystemer, og varetager driften af it-installationer hos små og mellemstore virksomheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.