Artikel top billede

To topfolk blandt de fyrede HP-medarbejdere

Topmedarbejdere som kanalchef for server/storageforretningen Bente Holmgaard er blandt de fyrede hos HP. Også landechefen for HP ESSN, der har 25 års anciennitet, forlader HP.

(opdateret)HP Danmark har efter en reorganisering sagt farvel til 14 medarbejdere. Blandt de 14 fyrede er ifølge CRN's oplysninger adskillige "tunge tekniske seniormedarbejdere".

Herudover også to ledende medarbejdere begge med lang anciennitet hos HP.

Michael Lindstrøm er Landechef for Enterprise Servere og Storage og har været ansat hos HP i 25 år.

Bente Holmgaard er kanalchef med ansvar for HPs server-storage-forretningen. Hun har arbejdet for HP i 15 år og før det for Compaq, som HP overtog i sin tid.

"Med hensyn til Michael Lindstrøms stilling, så blev den i realiteten nedlagt før sommerferien i forbindelse med vores omstruktureringer og reorganisering, så der kommer ikke nogen ny mand ind på den post," siger Henrik Kirkeskov, informationschef, HP Danmark.

Ingen kommentarer

CRN har forsøgt at få en kommentar til fyringen fra såvel Michael Lindstrøm som Bente Holmgaard, men indtil videre forgæves.

I alt annoncerede HP i foråret, at der skulle afskediges omkring 27.000 på verdensplan, men der var længe usikkerhed om, hvor mange ansatte, der ville ryge i de enkelte lande og afdelinger.

Med 14 ud af 450 ansatte er HP Danmark sluppet forholdsvis nådigt. I Tyskland fyrede HP 1.000 svarende til lige knap hver tiende medarbejder.

Læs mere: 
Nu også i Danmark: HP deler fyresedler ud
Fyringstrussel: Danske HP-ansatte svæver i uvished
HP Danmark: Uvist hvor nedskæringer rammer
Galleri: Sådan bygger Foxconn HP-servere på tjekkisk mega-fabrik
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.