Artikel top billede

Atea bankede konkurrenter på midtjysk smartphone-ordre

Syv konkurrenter må se Atea løbe med millionordre på 550 smartphones til Herning kommune.

Atea vandt første runde i kapløbet om leverance af smartphones til Herning kommune. I et netop afsluttet udbud har kommunen valgt Atea som leverandør af 550 smartphones til kommunens ansatte i forvaltningen for Sundhed og Ældre.

Ordren, der omfatter leverance, opsætning og uddannelse af brugerne, har ifølge kommunen en værdi på 1.386.550 kroner, og den er vundet i konkurrence med hele syv tilbudsgivere; 2ways IT, Telenor, KMD, Dantell, C-Solution og TDCs erhvervsbutikker i henholdsvis Herning og Odense.

I Herning er man i øjeblikket i gang med et lignende udbud på leverance af smartphones til resten af kommunens ansatte, og kommunen ønsker derfor ikke at oplyse hvilke priser de seks tabere havde afgivet idet første udbud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere