Artikel top billede

Kilde: thefuturistics - Flickr

Drillesyge internet-lømler smadrede sodavands-dåb

Et bryggeri forsøgte at give kunderne magten i navnekonkurrence. Men konkurrencen druknede i anarki og nazist-forslag.

Hvad skal vores nye sodavand hedde?

Sådan spurgte et reklamefirma på vegne af Mountain Dew-sodavanden, der snart kommer i en version med æblesmag. Men net-afstemningen blev rendt over ende af spasmagere fra primært forummet 4chan. Og nu er afstemningen annulleret og lukket.

Det skyldes, at afstemningens top 10 hurtigt blev indtaget af drillende forslag som Diabeetus, Applejack og Frapple, som ikke just er passende for en æblesodavand. Se alle de fantasifulde forslag i billedet til højre.

Da det mest populære forslag var "Hitler did nothing wrong", fik firmaet pludselig kolde fødder og trak stikket.

Ikke første gang at masserne slår til

Afstemningen DubTheDew.com blev ikke mindst overmandet af stemmer fra det anonyme fællesskab i 4chan, men også andre fora.

Der var aflagt 500 stemmer, da 4chan "blandede" sig i debatten, og efter 24 timer var antallet steget til over 11.000.

Afstemningssiden blev også hacket og udstyret med blandt andet den evigt humoristiske "RickRoll"-video. Læs mere på KnowYourMeme.com

Det er ikke første gang, at internet-drillepinde har sat deres fingeraftryk på afstemninger.

Da det atypiske melodi grand prix-band Lordi vandt konkurrencen, var det sandsynligvis med massive stemmer fra spillere af World of Warcraft, der følte, at de havde mere til fælles med det finske udstyrs-band end resten af de glitrede deltagere.

Det var også internetstemmer, der gjorde den afdøde norske black metal-guitarist og vandal Euronymous som kandidat til at vinde en afstemning hos norske Norwegian.

Flyselskabet havde lovet at sætte afstemningens vinders ansigt på deres nye fly. Norwegian kunne dog prise sig lykkelig for, at de efterladte til Euronymous bad om at få deres afdøde familiemedlem og ven fjernet fra konkurrencen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere