Artikel top billede

Norge: Online-handel gør det af med lokale prisforskelle

Det har ikke fungere for Siba-butikkerne i Norge, at køre med forskellige priser på nettet og i butikkerne.

Otte ud af ti butikskunder hos Siba (Computercitys søsterkæde i Norge) dropper butikskøb, fordi varerene er billigere på nettet. Det er en af konklusionerne på en undersøgelse, som Siba har lavet blandt sine kunder.

Det får nu den konsekvens, at Siba i Norge indfører en prisstruktur, hvor varerne koster det samme, uanset om kunderne køber ind online eller i en fysisk butik. Det skriver norske IT-Bransjen.

"Ideen om, at prisen på hjemmeelektronik skal være forskellig på internettet og i butikkerne er gammeldags. I dag forventer kunderne den lavest mulige pris ligegyldig, hvor de handler," udtaler Victor Bengtsson, der er landechef for Siba i Norge.

Siba-chefen pointerer, at man nu har valgt en vej, der går i mod den normale norske praksis på området.

"I branchen har det længe været almindeligt med en lokal prissætning. Det betyder, at prisen på en vare er forskellig, alt efter hvor du er i landet. I Siba følger vi ikke den prissætningspraksis, for her gælder vores lave netpriser altid, ligegyldig [om butikken, red] ligger i Stavanger, Trondheim eller Oslo," slår han fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere