Artikel top billede

Tinna Pichard har været i distributionsbranchen i 23 år.

Karriereskift: Tinna Pichard skal nu sælge legepladser

Direktøren for EET Danmark har taget springet ud af it-kanalen og blevet dansk direktør for legetøjsgigant.

Efter 23 år i it-kanalen har Tinna Pichard foretaget et karriereskift af de store. Ved udgangen af juli måned forlod hun stillingen som direktør for EET i Danmark. I sidste uge tiltrådte hun som administrerende direktør for Kompan og Dica i Danmark. Det er et skridt fra IT til legetøj.

Kompan er nemlig et verdenskendt dansk firma, der laver - legepladser. Tinna Pichard skal fremover være chef for Kompans danske aktiviteter, som også omfatter legetøjsleverandøren Dica, der leverer møbler og legetøj til danske institutioner og skoler.

"Det er i hvert fald noget helt andet end at sælge it," siger Tinna Pichard, som fortæller, at det var en henvendelse fra et headhunter-firma, der var årsag til at hun nu er blevet direktør for et legetøjsfirma.

Selv om legepladsproducenten Kompan opererer i en helt anden branche end it, så mener Tinna Pichard dog sagtens hun kan bruge sine erfaringer fra EET og it-branchen i sit nye job.

"Faktisk ligner Kompan EET meget på den måde selskabet er bygget. Og det er faktisk også ejet af en kapitalfond, ligesom EET," siger hun og fortsætter:

"Jeg kan bruge den viden jeg har om at handle via web. Jeg kan også bruge mange af de ledelsesredskaber jeg har med. Og så har jeg min viden om hvordan man arbejder i organisationer, der er bygget op som Kompan og EET."

I sit nye job som dansk chef for Kompan får Tinna Pichard omkring 40 mand under sig fordelt på et kontor på Sjælland og hovedkontoret på Fyn.

"Jeg synes udviklingsmulighederne er spændende. Og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang," lyder afslutningsreplikken fra Tinna Pichard, der ikke vil afvise, at hun om nogle år igen vil vende tilbage til it-branchen.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.