Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nedbrud: e-conomics kører med sneglefart

I flere dage har det danske online-regnskabssystem e-conomics været brudt mere eller mindre ned, hvilket rammer mange virksomheder, der er afhængige af cloud-løsningen.

"Det må simpelthen kunne løses hurtigere - der er jo krig der ude på markedet, og vi er afhængige af at reagere hurtigt og effektivt...."

Sådan skriver en af kunderne til det danske online-regnskabssystem e-conomics, som har haft problemer med driften de seneste dage.

De bekymrede kunde-skriv kan man læse på e-conomics hjemmeside, hvor der er en blog, som handler om de seneste dages problemer med driften hos det danske online-regnskabssystem.

"Alle kunder har været ramt af nedbruddet," fortæller Azhar.

Han sidder i support-afdelingen hos e-conomics, som tilbyder online regnskabsstyring til små og mellemstore virksomheder.

I februar i år havde e-conomics 45.000 kunder og betegnede sig selv som en seriøs udfordrer til Microsofts ERP-system C5.

Problemet er ifølge support-afdelingen, at systemet kører i snegletempo.

"Nedbruddet er vi kommet over. Alt fungerer, men bare meget meget langsomt. Det er svartiderne, den er gal med," siger Azhar.

Når kunderne vågner

Lige nu kører C5-konkurrenten, men når kunderne vågner og kommer i gang, opstår problemerne.

"Nu kører systemet fint, men om det bliver ved med det, kan vi ikke vide med sikkerhed før omkring klokken 10-11, hvor folk vågner og begynder at arbejde for alvor," siger Azhar.

E-conomics vil ifølge support-afdelingen ikke melde noget ud om problemerne endnu 

"Før vi ved, om systemet fortsat kører fint, når der kommer peaks her op ad formiddagen, melder vi ikke noget ud," lyder det.

Baggrunden for nedbruddet vil support-afdelingen heller ikke fortælle i detaljer om, udover at der "ligger noget kompliceret teknisk" bag det snegletempo, der stadig præger e-conomics.

i 2011 lagde 13.000 virksomheder deres regnskab op i skyen hos danske e-conomic, og hvis alt går efter planen runder firmaet kunde nummer 100.000 inden udgangen af 2013.

Godt en tredjedel af e-conomics kunder kommer fra de omkring 3.500 revisionsselskaber, som selskabet samarbejder med.

Administrerende direktør Torben Frigaard Rasmussen betegner ikke revisorerne som e-conomics forhandlere, men kalder dem en "kanal mod markedet."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.